Höglekardalen Örnvägen 615, Höglekardalen

Slutpris

1 600 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalen Örnvägen 615, Höglekardalen (Åre)

Trevligt fritidshus i Bydalen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  38 m²
 • Tomtarea
  2 016 m²
 • Driftskostnad
  10 968 kr/år

Nöjet är helt på vår sida då vi nu kan erbjuda denna charmiga fjällstuga belägen på en av de bästa tomterna i området. Här har ni möjlighet att förvärva en mysig stuga med eldstad både invändigt och utvändigt, trivsam storstuga och en trevlig utsikt. Närmaste skidpist ligger ca 400 meter från stugan och till värdshuset och affären är det inte mer än ca 10 minuters promenad.

En järnbro välkomnar er in till stugans hall. Här finns plats för vinterskorna och ytterkläder. Vidare in i storstugan bjuds man på en härlig rymd med plats för matbord och soffhörna. En braskamin är pricken över i:et och värmer inte bara gott utan ger också den rätta mysfaktorn. Från matplatsen sitter man och avnjuter en god middag samtidigt som man blickar ut över den storslagna naturen. Köket är utrustat med diskho, spis/ugn och en större kyl/frys finns i storstugan. I anslutning till hallen finns ett mindre rum där man kan tvätta av sig och hänga av sig kläder. Två sovrum med totalt fyra bäddar samt plats för bäddsoffa i storstugan.

På tomten står även ett utedass/förråd. Tomten är lummig, skogsbeklädd och har ett ogenerat läge.

Under vintern har man en härlig vistelse i barnvänliga Bydalsfjällen med möjlighet att åka skoter, längdskidor eller utförsåkning och på sommaren/hösten erbjuder området bl.a. svampplockning, fiske och fjällvandring!

Ta chansen att bli ägare till detta guldkorn med ett utmärkt läge i den jämtländska fjällvärlden!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område