Åkersjön 184, Åkersjön

Slutpris

1 300 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Åkersjön 184, Åkersjön (Krokom)

Charmigt fritidshus med stort tomt i Åkersjön!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  69 m²
 • Tomtarea
  11 798 m²
 • Driftskostnad
  23 374 kr/år

Varmt välkomna till ett mysigt och välskött fritidshus med stor potential. Tomten är på hela 11 798 kvm och ligger med ett högt och fint läge med utsikt över Åkersjön. På tomten finns även ett antal förrådsbyggnader, varav en är inrättad med gästdel, skotergarage och garage i enklare skick. Fiskerätt ingår i fastigheten!

Redan när du kliver in över tröskeln infinner sig den riktiga stugkänslan och hallen välkomnar med goda avhängningsmöjligheter och en garderob som underlättar förvaringen. Här finns även plats för soffa, spegel och fotografier. Vidare in i allrummet hittar ni en öppen spis som förhöjer mysfaktorn. Här finns plats för soffa och fåtöljer. Innanför allrummet finns ett stort sovrum med plats för flertalet sängar. Detta är så pass stort så att det skulle fungera att dela av genom att sätta upp väggar. Köket har vita luckor och förvaring finns i skåp och lådor. Plats finns för matbord och här sitter även en vedspis som är kopplad till ett vattenburet system. Förutom detta så finns även toalett med dusch. Altanen rymmer utemöbler och finns i anslutning till entrén.

Här bor du perfekt med närhet till fjället och skoterled precis intill tomtgräns. I Åkersjön finns fjällhotell med relax och spabad och camping. Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i Fjällbyn ca 300 m öster om affären. Sommartid erbjuds det vandring, Blomsterfjället Ansätten och härligt fjällfiske. Förutom detta så finns också skoteruthyrning, skotersafari och hundspann.

Ta chansen att bli ägare till ett charmigt fritidshus med stor och trivsam tomt i skoterparadiset Åkersjön!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i hela byn. Det går skidspår från bl a Hotell Fjällgården. Fina fiskevatten nås både sommar- och vintertid med chans att få både öring och röding på kroken. Campingen erbjuder olika buffékvällar med olika inriktningar i sin egen restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns även Hotell Fjällgården och Restaurang Drivan som ligger med en fantastisk utsikt över Åkersjön. I Bakvattnet finns Evas pensionat som erbjuder underbara lunchbuffér. Med skoter når man ett flertal olika fik och restauranger inom en timme. Förutom detta så finns även t.ex skoteruthyrning, skotersafari, hundspann och downhillcykling.