Lövberga 270, Lövberga

Slutpris

775 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lövberga 270, Lövberga (Strömsund)

En liten pärla intill Gåxsjön i Lövberga!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  70 m²
 • Tomtarea
  1 505 m²
 • Driftskostnad
  5 010 kr/år

Med ett fantastiskt läge intill stranden i Gåxsjön hittar ni detta trivsamma fritidshus som har det mesta man kan önska sig. Längst in i ett mindre fritidshusområde är denna fastighet belägen med huvudbyggnad, gäststuga, förrådsbyggnad och bastu.

Huvudbyggnaden har storstuga med kök och matplats, tre sovrum, rymlig hall med klädkammare samt badrum. Storstuga och kök/matplats bjuder på öppen planlösning vilket gör tillsammans med takhöjden att det känns extra rymligt och trivsamt. Mitt i rummet finns en vacker öppen spis med skiffer från Norge. Från soffan och fåtöljerna har man utsikt över sjön från ett större fönsterparti. Uteplatsen nås från storstugan och här sitter man gärna långt in på kvällarna och njuter av lugnet och utsikten över vattnet.

Tomten är gräsbeklädd och lättskött med några enstaka buskar och träd. Här finns även ett mindre trädgårdsland för den som har gröna fingrar. Nere vid sandstranden finns brygga och plats för båt. Det är sandbotten utanför och långgrunt vilket gör sjön badvänlig även för den som i normala fall är badkruka. Nere vid stranden finns även en rök för den fisk som man fångar och i den vedeldade bastun finns plats för flertalet vänner om man får besök.

El distribueras till husen med hjälp av solceller, batterier och elverk (12-volts system) och vattnet tas från sjön. Avloppet är sluten tank för toalett och tvåkammarbrunn för bdt-vatten. Inventarier ingår i köpet, även båt med båtmotor, så det är bara att flytta in!

Lövberga är beläget ca 2 mil från Strömsund och ca 12 mil från Östersund. I närområdet finns fina fiskevatten och för den friluftsintresserade finns gott om saker att ta sig an. I Strömsund finns all tänkbar service såsom livsmedelsbutiker, bensinmack, sporthall, hälsocentral, apotek, veterinär, restauranger och simhall.

Missa inte denna fastighet med fantastiskt läge!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Lövberga ligger ca 2 mil norr om Strömsund intill Flåsjön.