Skorste 140, Gällö

Slutpris

2 125 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skorste 140, Gällö (Bräcke)

En fritidshusidyll på höjden med servitut på båtplats

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtarea
  6 361 m²
 • Driftskostnad
  20 090 kr/år

Äntligen är detta paradis till salu som inte går att jämföra med något annat. Hela fastigheten har renoverats med varsam hand såväl utvändigt som invändigt. Charmiga detaljer har bevarats för att behålla stugans själ. Med strålande utsikt över Sundsjön, servitut på båtplats och en prunkande trädgård vill du inte lämna denna underbara plats.

Timmerstuga uppfördes 1870 med inbjudande farstukvist och välkomnade hall med en platsbyggd sittmöbel. Till vänster inrymmer det nyrenoverade köket i lantlig stil med nya vackra fönster. Badrummet har våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna, inredningen består av dusch, tvättställ och toalett. Vardagsrummet är i särklass det finaste rummet, bjud in nära och kära och duka upp julmaten framför den majestätiska öppna spisen som fångar allas blickar. Fint rustikt trägolv och målad träpanel på väggarna, fönster med ljusinsläpp från två håll mot utsikten över sjön.
Innanför finns sovrummet som har plats för dubbelsäng och sängbord. Värmande kamin ger bra effekt då kylan kryper på. Väggarna är klädda med en klassisk tapet i tidstypiskt stil som bevarats och passar rummet perfekt. Under dina fötter ligger ett fint trägolv och på övervåningen finns en oinredd vind som nås utifrån via gavelfönster.

På tomten finns en stor förrådsbyggnad som delvis är inrett som gästrum, nyrenoverade ytskikt i vitt och grått. Stor vidbyggd altan som vetter mot utsikten. Välskött trädgård med självbevattnande växthus, odlingslådor, gräsmatta och äppelträd ger goda möjligheter för att bli självförsörjande på frukt och grönt.

Varmt välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område