Gravasund 165

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Gravasund 165 (Strömsund)

Strandnära fritidshus i trivsamma Gravasund!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtarea
  1 180 m²
 • Driftskostnad
  21 925 kr/år

Varmt välkomna till detta välskötta fritidshus med hög mysfaktor och ett läge som har det mesta. Det höga läget ger underbar vattenkontakt att drömma sig ut på. Altanen ger plats för sällskap i solstolar eller vid ett mindre bord. Alla får sjöutsikt av första klass att njuta av.

Fritidshuset har 4 bäddar fördelat på två sovrum. Storstuga och kök/matplats bjuder på öppen planlösning vilket gör att det känns extra rymligt och trivsamt. Mitt i rummet finns en vacker öppen spis samt en kamin som värmer skönt efter en dag på sjön. Matplatsen med underbar utsikt över vattnet rymmer flera glada vänner kring bordet för att avnjuta en god middag som tillagats i det smakfulla och praktiska köket. Badrummet är utrustat med vattentoalett och duschhörna. Ett gediget fritidshus med hög standard!

På tomten finns förutom fritidshuset en varmbonad gäststuga utrustad med två bäddar samt loft, utedass och förrådsbod. Tomten är lättskött med liten gräsmatta, buskar och några träd.

Gravasund är beläget ca 13 km från Hammerdal, 4,5 mil från Strömsund och ca 7 mil från Östersund. I närheten finns fina fiskevatten såsom Ammerån vilket är den sista oreglerade älven i Jämtland med bra fiske. Vikfjärden, som ligger vid Gravasund, har vacker orörd natur och fint sjöfiske efter abborre och gädda. I Hammerdal finns vintertid utmärkta belysta skidspår. Där finns också all tänkbar service såsom grundskola, förskola, sporthall, post, apotek, veterinär, restauranger och simhall.

Ta chansen att bli ägare till detta smultronställe!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område