Guldkusten 156, Gällö

Slutpris

1 450 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Guldkusten 156, Gällö (Bräcke)

Timrad stuga med egen strand vid Revsundssjön!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  66 m²
 • Tomtarea
  1 920 m²
 • Driftskostnad
  11 800 kr/år

Med morgonkaffet i handen kliver du ner från farstukvisten och har vattnets glittrande inom 10 steg! Här kan vi erbjuda ett fritidshus med ett riktigt strandnära läge och välskötta stugor. Huvudstugan är en timrad gammal banvaktarstuga från 1860-talet som har flyttats hit och timrats upp igen på 1960-talet. Det finns ett stort kök med vedspis, toalettrum samt ett allrum med öppenspis. På utsidan finns en utedusch i ogenerat läge. El och fiber finns indraget, sommarvatten finns med servitut från grannen. En gäststuga på ca 20 kvm uppfördes 1976 och är avdelat i två rum, med gott om plats för sovande gäster. Ytterligare en sovstuga finns precis vid vattenbrynet, idag inrett med två sängplatser. Det finns även ett uthus som har två ingångar, ett rum är nyttjat som redskapsbod och den andra som utedass med en separett.

Tomten är till största del gräsmatta som berikas av vinbärsbuskar, rabarber samt träd och buskar. Det finns en gjuten trappa som tar dig ner till den mjuka sandbottnen i sjön. Fastigheten säljs med samtliga inventarier, inklusive en båt med utombordare samt en aluminiumroddbåt! Det hänger gardiner i fönstren och matbordet står redo att dukas. Snabbt tillträde är möjligt, här står allting redo för nästa livsnjutare.

Till Guldkusten tar du dig från Östersund på 45 min, och på bara några minuter är du i Gällö och provianterar på mataffären. Slalombacken är ca 500 meter från stugan, och längdskidåkning kan du njuta av året runt i skidtunneln ca 4 km bort. Här lever man fridfullt i sin egna lilla bubbla, välkommen på visning!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Assisterande mäklare

Sofia Andersson

Kontoret: 063-10 65 55

Område