Fanbyn 242, Fanbyn

Slutpris

810 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fanbyn 242, Fanbyn (Bräcke)

Mysig sommarstuga med båtplats nere vid sjön!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  30 m²
 • Tomtarea
  1 388 m²
 • Driftskostnad
  10 364 kr/år

Har du sökt efter ett fridfullt och enkelt sommarställe där du kan njuta av naturen, bad och små båtturer? Välkommen till Fanbyn, allt står redo för er, med möblemang som ingår i köpet!

Det finns en bra stuga med inglasad altan, storstuga med öppenspis, kök samt ett sovrum. Det finns även ett uthus med gästrum och en rejäl gäststuga med en egen altan vid entrén. Här kan man kliva tillbaka till det enkla livet och värdesätta ett mera stillsamt leverne. Vatten hämtar du ute på gården från den egna brunnen och det finns två stycken utedass med frystoalett. El finns indraget i samtliga byggnader. Tomten känns väl tilltagen och är placerad i ett bördigt jordbrukslandskap och rabarber och hallon frodas! Du har fin utsikt mot Sundsjön där det finns servitut på båtplats.

För dig som omgående vill njuta av denna pärla så är det möjligt! Stugan är redan möblerad och ingår i köpet, likaså studsmattan som bara väntar på lekande barn. Boka din visningstid redan idag. Varmt välkommen!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område