Vålbacken 180, Annersia

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålbacken 180, Annersia (Östersund)

Vinterbonat fritidshus med idylliskt läge i Vålbacken

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  70 m²
 • Tomtarea
  1 819 m²
 • Driftskostnad
  10 682 kr/år

Äntligen kan vi erbjuda ett statsnära fritidsboende med lantliga omgivningar i natursköna Vålbacken. Fantastisk utsikt över Storsjön och det böljande landskapet. Välplanerade 70 m² med trivsam storstuga med stora panorama fönster i vinkel ner mot Storsjön och vidderna. Här inne finns en fantastisk murad öppen spis som utgör en central plats i rummet. Två mindre sovrum, badrum och kök erbjuds också. Faciliteter finns som borrad vattenbrunn, förbränningstoalett samt avlopp i form av stenkista.

Vinterbonad gäststuga på 17 m² gömmer sig bakom de äldre dörrarna och är i fräscht skick, här finns rum för 2-4 små och stora gäster. Eluttag finns för den som önskar ett element.

Tomten ligger i två etage och den nedre delen har all potential att utvecklas för dig med odlingsdrömmar. Bördig jord ger fina förutsättningar för en lyckad skörd. Infart till tomten med plats för 3 bilar. Den övre delen har gräsmatta, körsbärsträd och syrenbuske.

Välkommen till denna sommaridyll!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område