Vallsved 140, Tandsbyn

Slutpris

880 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vallsved 140, Tandsbyn (Östersund)

Välskött fritidshus med avskilt läge!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  40 m²
 • Tomtarea
  1 682 m²
 • Driftskostnad
  10 393 kr/år

Välkomna till ett mysigt fritidshus med härligt tomt i solsäkert söderläge och med närhet till Locknesjön. Lugnt och avskilt läge knappt en mil från Brunflo och ca 2,5 mil från Östersund. Till Storsjöbygdens golfbana är det ca 3 km och där finns även en trevlig restaurang.

Stugan är väl omhändertagen och det senaste året så har elen renoverats, nytt trägolv lagts in och väggarna har målats vita. Fiber är indraget, dusch och mulltoa finns i separat byggnad så här finns allt ni behöver!

En inglasad altan välkomnar er upp till stugan och här sitter man mer än gärna sena sommarkvällar och njuter av lugnet. Altanen är utrustad med infravärmare och plats finns för soffor och bord. Från entrén, in till vänster nås storstugan med plats för både soffhörna och matbord. Braskaminen som finns i stortstugan värmer gott och ger en extra mysfaktor.

Köket är utrustat med kyl/frys, spis/ugn, spisfläkt, mikro och diskho. Till höger om entrén nås sovrummet som har plats för en större säng eller två enkelsängar. Mellan köket och sovrummet finns en genomgångshall som passar bra som utrymme för hatthylla, garderober eller annan förvaring.

Stugan rymmer 2-4 bäddar och i gäststugan finns ytterligare två sängplatser. Badrummet finns i en separat byggnad och är utrustat med en mulltoalett, handfat, duschkabin, tvättmaskin och en mindre varmvattenberedare.

På tomten finns förutom stugan och badrum/gästdel också snickarbod, förråd/redskapsbod, lekstuga och en jordkällare. Tomten är vackert inramad av en häck på ena sidan. Här finns vacker stensättning, buskar, bärbuskar och träd. Plats finns även för lekställning eller studsmatta på tomten. Stugan säljs med inventarier och en del verktyg samt maskiner så det är bara att flytta in.

I Brunflo finns det mesta inom service såsom livsmedelsaffär, bensinmack, konditori och restaurang/gatukök.

Ta chansen att bli ägare till denna trevliga fastighet. Med närhet till Locknesjön och härliga strövområden är detta ett trivsamt fritidsboende med en hänförande miljö!

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Tandsbyn ligger ca 30 km från Östersund och ca 12 km från Brunflo.
I Tandsbyn finns förskola för barnen i området, och här finns även ett fritids. Närmaste grundskolor, åk Fk-5, ligger i Fåker och Ångsta. Dit går det skolskjuts varje dag. Närmaste högstadie, åk 6-9, finner ni i Brunflo. Brunflo har även det mesta som kan behövas, såsom affärer, restauranger, vårdcentral, badhus och ishockeyhall. I Fåker, som ligger ca 9 km från Tandsbyn, finns bensinmack och mataffär. Tandsbyn är en by med många små och större företag, som t.ex. Strålfors, Husqvarna, Fix it, Sovrumsgallerian, Storsjötvätten och snickeri. .