Vallsved 141

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vallsved 141 (Östersund)

Välskött fritidshus med permanent standard

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtarea
  2 820 m²
 • Driftskostnad
  11 502 kr/år

Trevligt fritidshus med permanent standard, perfekt även för dig som söker mindre villa och vill bo enskilt. I Vallsved bord du med lugnt och avskilt läge knappt en mil från Brunflo och ca 2,5 mil från Östersund. Till Storsjöbygdens golfbana är det ca 3 km och där finns även en trevlig restaurang.
Med kort promenad når du Musviken och Locknesjön, perfekt för dig som vill ta ett dopp i det blå.

Huset har nyttjats både som fritidsboende och permanent boende. Stugan har byggts ut i olika omgångar och utvecklats allt eftersom. Genomgående fräscha och välhållna ytskikt med flertalet sällskapsrum och två kaminer. Stor och solsäker tomt utan insyn och med rofyllda omgivningar, njut av trädgårdstomt med gräsmatta samt skogen intill. Välskött och ombonad trädgård med fina uteplatser, samt fina planteringar och rikligt med bärbuskar. Intill huset finns carport för två bilar samt rejäla förrådsmöjlighet .

Vatten får du från egen borrad brunn och avlopp går till en 3 kammarbrunn med infiltration. Fiber finns också indragit.
Helfräsch gäststuga med ljust kök med matplats intill, tvättrum med våtrumsmatta (inget vatten inkopplat).samt allrum med 2 bäddar

I Brunflo finns det mesta inom service såsom livsmedelsaffär, bensinmack, konditori och restaurang/gatukök.

Varmt välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område