Borgavägen 31, Borgafjäll

Slutpris

2 950 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Borgavägen 31, Borgafjäll (Dorotea)

Gediget timmerhus med stor trivsam tomt och fantastiskt läge.

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  113 m²
 • Tomtarea
  4 003 m²
 • Driftskostnad
  26 200 kr/år

Varmt välkomna till denna trivsamma fjällfastighet med stort gediget timmerhus och stor tomt på hela 4 000 kvm med ett fantastiskt läge. Fastigheten är belägen i en egen liten skogsglänta med en porlande fjällbäck som rinner ner till Borgasjön. Från huset har man vacker utsikt mot sjön samt Södra Borgafjällen och med närhet till både slalombacken, skoterled och Borgagården blir det inte bättre än såhär!

Timmerhuset kommer från Östanbäck Timmerhus och är gjort i 8 tums timmer och står på en gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme. Hallen välkomnar med ett vackert skiffergolv och i anslutning till hallen finns maskinrummet med tvättmaskin och bergvärmepump. Storstugan har öppen planlösning och ena halvan imponerar med takhöjd ända upp till nock. Stora fönster bjuder på vacker utsikt och ger ett trevligt ljusinsläpp. Pricken över i:et är kaminen som inte bara värmer gott utan också ger en extra mysfaktor. Köket erbjuder förvaringsmöjligheter och arbetsytor för den glade kocken. Middagen avnjuts vid matplatsen som rymmer 6 personer. I entréplanet finns också ett rymligt sovrum samt ett stort helkaklat badrum som är utrustat med både duschhörna och badkar. Det övre planet har ett allrum och två sovrum. Från allrummet nås balkongen. Den stora altanen är perfekt för större tillställningar i trevligt sällskap och med eftermiddagssol/kvällssol lämpar det sig utmärkt för en grillkväll .

På tomten står även ett förråd/skotergarage på 16 kvm och plats finns för flertalet bilar på infarten. Fiber är indraget och anslutit till huset.

I Borgafjäll finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen som ligger ett stenkast från stugan. Skidspåren är välskötta och det finns en 2,5 km slinga med elljus intill hotellet samt en 7,5 km slinga som utgår från Borgagården. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället och fina fiskevatten finns i närområdet. Affären erbjuder livsmedel, bensin och fiskekortsförsäljning. Borgafjäll hotell & spa ligger 3,5 km och här kan man koppla av med en god bit mat eller en skön stund i relaxen som bjuder på bastu, pool och bubbelbad utomhus. Borgagården ligger ett stenkast från fritidshuset och här finns både pub och restaurang som erbjuder trerättersmeny och gott att dricka.

Ta chansen att förvärva denna, i många hänseenden, unika fjällfastighet med stor härlig tomt, med ett av de bästa lägena i Borgafjäll!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Borgafjäll finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i slalombacken. Backarna har 3 liftar med 13 nedfarter, den längsta nedfarten är 1495 meter och med en fallhöjd på 289 meter. Liftsystemet tar dig upp på kalfjället med milsvid utsikt över fjällmassiven. Allt ifrån svarta pister, funpark till barnbacke med barnlift och offpiståkning av högsta klass. Skidspåren är välskötta och det finns en 2,5 km slinga med elljus intill hotellet samt en 7,5 km slinga som utgår från Borgagården. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället och fina fiskevatten finns i närområdet. Affären erbjuder livsmedel, bensin och fiskekortsförsäljning. På Borgafjäll hotell & spa kan man koppla av med en god bit mat eller en skön stund i relaxen som bjuder på bastu, pool och bubbelbad utomhus. På Borgagården finns både pub och restaurang som erbjuder trerättersmeny och gott att dricka.