Höglekardalen Örnvägen 619, Höglekardalen

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalen Örnvägen 619, Höglekardalen (Åre)

Trivsamt fritidshus i Bydalen med högt och trevligt läge!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  34 m²
 • Tomtarea
  2 025 m²
 • Driftskostnad
  11 689 kr/år

Nöjet är helt på vår sida då vi nu kan erbjuda denna charmiga fjällstuga belägen på en av de bästa tomterna i området. Här har ni möjlighet att förvärva en mysig timmerstuga med murad eldstad, flertalet sovplatser och en hänförande utsikt. Närmaste skidpist ligger ca 400 meter från stugan, ski in-ski out, och till värdshuset och affären är det inte mer än ca 10 minuters promenad.

En mindre altan med vacker utsikt över fjällvärlden välkomnar er till den träfärgade entrédörren som tar er in till stugans hall. Här finns plats för vinterskorna och ytterkläder. Vidare in i storstugan bjuds man på en härlig rymd, platsbyggda våningssängar samt matplats och soffhörna. En stilfull eldstad med vitputsad murstock är pricken över i:et och värmer inte bara gott utan ger också den rätta mysfaktorn. Från matplatsen sitter man och avnjuter en god middag samtidigt som man blickar ut över den storslagna naturen. Ett stort fönster släpper in härligt med ljus i rummet vilket gör att det känns extra luftigt. Köket är utrustat med diskho, spis/ugn och en liten kyl. Förvaring finns i skåp och lådor och intill köket finns ett mindre utrymme att hänga av sig kläder och tvätta händer. I anslutning till köket finns även ett sovrum som rymmer dubbelsäng.

På tomten står även en friggebod, utedass/förråd och skotergarage. Friggeboden rymmer våningssäng, matplats och ett litet trinettkök. Tomten är lummig, skogsbeklädd och har ett ogenerat läge. En mysig stig tar er ända fram till tomten från vändplanen, ca 75 m, där bilen kan ställas sommartid.

Under vintern har man en härlig vistelse i barnvänliga Bydalsfjällen med möjlighet att åka skoter, längdskidor eller utförsåkning och på sommaren/hösten erbjuder området bl.a. svampplockning, fiske och fjällvandring!

Ta chansen att bli ägare till detta guldkorn med ett utmärkt läge i den jämtländska fjällvärlden!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område