Hjälmtorpet 126, Frösön

Slutpris

6 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hjälmtorpet 126, Frösön (Östersund)

Fantastisk fastighet med stor strandtomt på Frösön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  200 m²
 • Tomtarea
  9 285 m²
 • Driftskostnad
  27 000 kr/år

Redan vid infarten till denna magnifika gård förstår ni att denna fastighet är något långt över det ordinära. Huset ligger högt med ett perfekt läge på tomten och ramas in av böljande gräsmattor, vackra stora träd och Storsjön. Tack vare det öppna landskapet så hittar solen in på tomten och läget upplevs som ljust och luftigt.

Den rejäla villan är uppförd 2013 och är utrustad med stilrena och smakfulla materialval. Rummen i huset är genomgående stora och rymliga med smarta förvaringslösningar. Olika vinklar och olika höjd i taket gör att det hela tiden känns som att rummens karaktär ändras utifrån ljus och skugga. Hjärtat i huset är det välutrustade köket med gott om förvaring och en köksö som underlättar arbetet för den glade kocken. Den rymliga matplatsen med stora fönsterpartier bjuder på en fantastisk utsikt över Storsjön. I anslutning till köket finner ni vardagsrummet som har gott om plats för soffmöbel, fåtöljer och tv. De höga fönstren tillsammans med takhöjden är ett lyckat koncept och de synliga takåsarna är en vacker detalj som ger rummet en gedigen känsla. Pricken över i:et är eldstaden som har fått en magnifik stenbeklädd vägg bakom sig och ett snyggt klinker som gnistskydd. En stilfull trappa i ek tar er upp till loftet som kan användas som sovrum eller allrum om så önskas. Förutom detta så inrymmer huset en hall med klädkammare, tre sovrum, ett helkaklat duschrum, badrum med bastu och tvättstuga. Badrummet är utrustat med en stor dusch, dubbla handfat och ett badkar där man kan koppla av och unna sig det lilla extra efter en flitig arbetsdag. Från bastun har man utsikt mot Storsjön och det finns en glasdörr från badrummet om man skulle få för sig att snöbada när vintern kommer. Hela huset, samt garaget, är utrustat med behaglig golvvärme och den egna värmeanläggningen med markvärmepump bidrar till låga driftskostnader.

Det stora 2-bilsgaraget är utrustat med fjärrmanövrerad port, ledbelysning och golvbrunn. I anslutning finns en carport med gjuten platta och med en takhöjd för antingen husvagn eller husbil. Ovanpå garaget finns dessutom ett rymligt förråd. På tomten finns även ett timrat gästhus med glasveranda, förrådsbyggnad, timmerlada och båthus. Nere vid stranden finner ni en välbyggd brygga där båten kan förankras och i detaljplanen finns även möjlighet att bygga ett strandhus.

Den stora tomten är välplanerad med stora gräsytor och trappor i de slänter som finns. På husets södra sida återfinns husets stora trädäck med stensättning runtom. Här finns gott om plats för solsängar, grillar och utemöbel utan att det på något sätt känns trångt. På husets södra sida finns gott om yta att anlägga trädäck eller uteplats om man så önskar.

Med närhet till naturen och trevliga ströv- och fritidsområden samt stadspulsen blir det inte bättre läge än såhär.

Välkommen till en av Östersunds attraktivaste fastigheter!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område