Ängevägen 16 C, Brunflo

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ängevägen 16 C, Brunflo (Östersund)

Bostad med centralt läge i markplan.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  78 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 055 kr

Praktisk bostadsrättslägenhet med egen ingång i markplan i lugnt centralt område. Lägenheten har härligt vardagsrum med mycket bra ljusinsläpp och utgång till balkong med trevlig utsikt och mycket sol. Stamrenoverat badrum som är utrustat med duschhörna. Stabil populär förening. Tvättstuga i källaren och stort förråd.

Välkomna in i denna trevliga lägenhet som har kök med plats för stort matbord. Ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Lättmöblerat rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Fönster mot lugn gård och utgång till möblerbar balkong som erbjuder mycket sol under dagen och kvällen. Njut av den varma sommarsolen och den trivsamma utsikten. Sovrum mot balkongsidan som är helt nyrenoverat och bra bra förvaring. Stamrenoverat badrum med duschhörna samt renoverad gästtoalett. Sovrum mot entrésidan och hall med bra utrymme för ytterkläder.

Brunflo erbjuder det mesta som ni behöver. Här finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter med preparerade skidspår på vintern och idrottsplats som har ishall, badhus och flera fotbollsplaner. Bra service i centrum med två matbutiker, konditori, hårsalonger och annan affärsverksamhet. Hälsocentral med folktandvård. Bra bussförbindelser till Östersund.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.