Jaktstigen 30, Eriksberg

Slutpris

4 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Jaktstigen 30, Eriksberg (Östersund)

Bo i Östersunds mest attraktiva område som har gångavstånd till stadskärnan!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  142 m²
 • Tomtarea
  919 m²
 • Driftskostnad
  46 873 kr/år

Välkomna till mycket attraktiva och populära Eriksberg där vi har glädjen att presentera ett fantastiskt bostadshus på hörntomt som har vacker utsikt över både området samt mot Oviksfjällen. Bostadshuset har representativa stora sällskapsutrymmen där ni med glädje bjuder in till både arbetsrelaterade möten och trevliga middagar med släkt och vänner. Bostadshuset har 267 kvadratmeter användbar uppvärmd bostadsyta för sociala möten, avkoppling och praktisk förvaring. Detta är en bostad som har ett enastående läge och en modern planlösning som passar alla familjer och ger en bra livskvalité.

Entréplanet har en genomgående omgjord planlösning med övervägande golvvärme och en öppen härlig planlösning i sällskapsutrymmena. Ljuset är fantastiskt från de generösa fönsterpartierna där ljuset flödar in från tre väderstreck. Kök och matrumsdel har en öppen lösning med ett praktiskt kök med köksö som skapar en miljö som inbjuder till samvaro och gemensam matlagning. Mycket bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Vardagsrum och bibliotek ligger i längsgåenderiktning mot väster och har en centrerad braskamin som ger en härlig värme och bidrar till mysfaktorn. Här kommer ni att vilja tillbringa mycket tid vid både större och mindre sammankomster samt för härlig avkoppling. Utgång till stor terrass som har en vacker utsikt över Oviksfjällen och som badar i sol under större delen av dagen och kvällen. Här finns plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Trapp till den stora trädgårdstomten. På entréplanet finns också tre rymliga sovrum där master bedroom har walk-in-closet och altandörr till uteplatsen mot sydöst. Badrum med klinker och golvvärme.

Källarplanet har fantastisk ytor för hobbyverksamhet, förvaring och avkoppling. Här kan ni njuta av en trivsam relax som har stor bastu. Tvättstuga med praktiskt torkrum. Garage i byggnaden. På samma plan finns en carport som har plats för flera bilar där ingången är i anslutning till groventrén som har bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni med tillgång till all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Östersunds skidstadion med milsvida välpreparerade skidspår ligger i anslutning till området. Gångavstånd till förskola och skola. Strategiskt läge för aktiv idrottsutövning i olika föreningar samt stora arenor för tennis, fotboll, ishockey och gymnastik. Vid huset ligger även en liten fotbollsplan med två mål. Närhet till stadens puls med utbud av restauranger och affärer.

Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område