Skuckuviken 424, Svenstavik

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skuckuviken 424, Svenstavik (Berg)

Fantastisk fritidsfastighet vid Storsjön!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  90 m²
 • Tomtarea
  1 513 m²
 • Driftskostnad
  2 560 kr/år

Med Storsjön som granne på egen udde ligger detta fantastisk smultronställe som skapar en unik miljö för avkoppling och återhämtning. Fritidsfastigheten har ett mycket attraktivt ostört läge där Storsjön ligger i blickfånget och inramar tomten från tre håll. Vackert timrat tillbyggt fritidshus med ryggåstak som ger en härlig rymd och atmosfär. Njut av lugnet och ljudet av vågorna som slår mot stranden på den väl tilltagna altanen som har milsvid utsikt över Storsjön.

Fritidshuset har timrade ytter och innerväggar som ger en tidlös charmig karaktär med vackra snickerier. Storstuga av modell större med ryggåstak och värmande braskamin. Generösa fönsterpartier mot Storsjön och Hoverberget där ni kan koppla av och bara njuta av den vackra utsikten. I storstugan finns påkostade anpassade möbler som matgrupp och soffgrupp tillverkade av Wikners i Persåsen. Kök med träluckor och vedspis som sprider en härlig värme. Vedspisen används självklart för matlagning. I köket finns också gasspis och gaskylskåp. Trapp till loft med plats för stor dubbelsäng och här finns även platsbyggda sängar. Från den rymliga hallen har ni ett gäststuga/ sovrum som har våningssäng, matbord och öppen spis. Fönster och dörr till altanen mot Storsjön. På altanen kan ni bara känna lugnet och njuta av varma sommardagar och den härliga utsikten. Bastubyggnad som har vedeldad bastu med vattenvärmare. Här finns även en utedusch där vattnet pumpas upp. Båthus och bra fiske i vikarna runt udden samt i hela Storsjön.

Här finns nu chansen att förvärva en fastighet som har ett otroligt fint läge och en härlig karaktär. Här bor ni i er egna lilla oas utan någon närliggande granne men ändå endast sju kilometer från Svenstavik där all nödvändig service finns. Med stugan som utgångspunkt finns det många utflyktsmål att besöka runt Storsjöbygden och Jämtland.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område