Grötingen 421, Bräcke

Slutpris

275 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Grötingen 421, Bräcke (Bräcke)

Härligt fritidsställe i fiskeparadiset Grötingen!

  • Typ
    Fritidshus
  • Tomtarea
    6 330 m²
  • Driftskostnad
    9 870 kr/år

Fantastiskt mysigt fritidshus på stor tomt och med fiskevatten och härlig natur intill. Här finner ni bland annat Bodsjöströmmen, Mellanströmmen, Kraftverksströmmen och Grötingströmmen. Ett riktigt paradis för den som gillar fiske och friluftsliv. Sjön ligger bara ett par hundra meter från stugan så det är nära till både bad och fiske.
Stugan har använts främst sommartid men även vintertid och runt påsk när det är trevligt med pimpelfiske.

Stugan är byggd på 70-talet med tillhörande förråd, utedass och vedbod. Stugan har ett allrum med plats för bäddsoffa och matplats och där braskamin finns för både värme och trevnad, brandskyddskontroll utfördes november 2020. En liten köksdel med spis i nyskick, diskbänk samt skåpförvaring. Intill finns en liten sovalkov med plats för en säng.

Tomten är stor och ger en köpare möjligheten att forma den till sin egna oas. Två grannfastigheter med fritidsboende använder samma infartsväg och vattenkälla vilket det finns servitut på.

På ett litet avstånd ligger sjön, och längre in i Grötingen finns en större, allmän badplats med brygga, picknickbord och grillplats. Byföreningen ordnar olika aktiviteter för sina medlemmar.

https://www.ifiske.se/fiske-ovre-giman.htm

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område