Ripvägen 6, Gräftåvallen

Slutpris

1 400 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ripvägen 6, Gräftåvallen (Berg)

I barnvänliga Gräftåvallen hittar ni detta trivsamma fritidshus!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  60 m²
 • Tomtarea
  1 912 m²
 • Driftskostnad
  20 910 kr/år

Välkommen till ett välskött fritidshus med tillhörande friggebod och skotergarage. Infarten rymmer två bilar och framför stugan finns en liten gräsmatta där man kan duka upp på utemöbler om så önskas.

Med välplanerade kvadratmeter känns denna stuga rymlig och passar perfekt för den mindre barnfamiljen. En välkomnande hall erbjuder goda förvaringsmöjligheter och badrummet är utrustat med duschkabin och vattentoalett. Stugan är utrustad med 8 bäddar fördelade på tre sovrum så vill barnen ta med kompisar så fungerar det. Här finns ett praktiskt kök och matplatsen rymmer ett större bord för 4-6 personer. Större delen av inventarierna ingår så det är bara för en köparen att flytta in. Fiber är indraget men ännu inte anslutit.

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen. Skidspåren är välskötta och det finns en 3 km slinga med elljus. I Gräftåvallen är det snösäkert så spåren brukar kunna användas redan i november. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil. Restaurang och affär är beläget på Fjällgården där det också finns tillgång till bastu/badtunna.

Ta chansen att bli ägare till en fin stuga i de Jämtländska fjällen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Gräftåvallen ligger vid vackra och snösäkra Oviksfjällen med liftar samt nedfarter för både stora och små. Här finns välpreparerade milsvida längdskidpår, skoterleder och fjäll att vandra i på sommaren. Här finns också en mycket populär badplats vid långgrunda Häggsåssjön med härlig sandstrand.

Gräftåvallen är en mycket barnvänlig skidanläggning med 3 liftar och flertalet nedfarter, från grönt till blått. Anläggningen är ett vinterparadis för barnfamiljen och med all tänkbar service endast en timmes bilfärd från Östersund. Förutom utförsåkning finns det flera andra aktiviteter t ex längdåkning, toppturer, skoter eller varför bara äta något gott i på restaurang Fjällgården. Skidanläggningen har 3 liftar och flertal gröna och blå nedfarter. Vid fjällgården finns matbutik.

Gräftåvallen ligger naturskönt på 700 m ö h vid Österfjällets trädgräns. Här kan man vandra miltals efter markerade leder eller strosa lite lätt på fjället.