Rönnvägen 1, Krokom

Slutpris

1 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rönnvägen 1, Krokom (Krokom)

Bostadshus på stor tomt med högt vackert mycket centralt läge.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  105 m²
 • Tomtarea
  1 540 m²
 • Driftskostnad
  40 469 kr/år

Friliggande välskött villa med fantastiskt högt vackert läge centralt i Krokom. Bostadshuset ligger högt upp på den stora trädgårdstomten som har gott om plats för lekande barn, sportaktiviteter och en stor studsmatta. I närområdet finns både förskola, skola och tillgång allmän service. Välkomna in i detta välvårdade charmiga bostadshus som har mycket snickarglädje och vacker utsikt över området samt byggnad med garage och gäststuga.

Entréplanet har ett ljust härligt vardagsrum i öppen planlösning mot matrum med en centralt placerad braskamin som sprider mycket värme i rummen. Här kommer familj och vänner att kunna samlas och umgås i en trivsam lugn miljö. Matplatsen står uppdukad för trevliga middagar tillsammans med både små och stora sällskap. Rymligt kök som har fönsterpartier åt två håll med vacker utsikt över området och plats för stort matbord vid fönster mot trädgårdstomten. Bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Utgång till delvis inglasad altan med högt trivsamt läge där ni kan njuta av utsikten och eftermiddagssolen. Övre plan har tre sovrum, bra förvaring och en toalett. Källarplanet har badrum och duschrum. Här finns även pannrum med pelletsbrännare och stora förrådsutrymmen. På fastigheten finns också en byggnad som har en välskött gäststuga och garage. Mycket trevlig trädgårdstomt med stora grönytor.

Här bor ni centralt i Krokom med gångavstånd till all tänkbar service. I kvarteret finns både förskola och skola. Här kan barnen springa fritt på den stora trädgårdstomten och långt från större trafikerade vägarna. Närhet till centrum med matbutik, hälsocentral och övrig service. Här har ni även närhet till föreningsaktiviteter med idrottshallar och fotbollsplaner samt naturområden för familjens utflykter. Till Östersunds är det ca 2 mil och det finns bra bussförbindelser.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område