Spettstigen 11, Blomängen

Slutpris

3 225 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Spettstigen 11, Blomängen (Östersund)

Välrenoverat radhus i mycket populärt läge nära all tänkbar service.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  126 m²
 • Tomtarea
  552 m²
 • Driftskostnad
  40 533 kr/år

I mycket attraktivt läge nära allt tänkbar service ligger detta välrenoverade radhus på hörntomt som erbjuder moderna materialval och en praktisk bekväm planlösning. Här har ni en öppen ombyggd planlösning mellan kök och vardagsrum som har generösa fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgårdstomten. Här kommer ni att kunna njuta av lugnet och koppla med en härlig värmande brasa från den nyinstallerade braskaminen. På den insynsskyddade trädgårdstomten kommer ni att vilja tillbringa mycket tid där ni har många soltimmar på den stora altanen, utomhusspa och utomhuskök för trevliga middagar med släkt och vänner.

Bostadshuset har en ombyggd öppen planlösning i sällskapsutrymmena med en braskamin som sprider en härlig värme. Nytt modernt kök och vitvaror med bardel samt utgång via en ny altandörr till den välskötta trädgårdstomten. På tomten har ni ett utomhusspa för året runt bruk samt en stor altan delvis under tak och soldäck. Här kan ni njuta av mycket sol och bjuda in till trevliga grillmiddagar. Utomhusköket är perfekt för förberedelse och tillagning av maten samt att här finns även en nedgrävd kylbrunn för dryckerna. Vardagsrummet har stort 3-glasfönster mot den insynsskyddade trädgårdstomten. Bostaden har badrum med badkar och gästtoalett. Renoverad tvättstuga med klinker och golvvärme samt utgång till trädgården samt den härliga utomhusspat. I tvättstugan finns nyinstallerad duschkabin med massagefunktion samt modern tvättmaskin och torktumlare. Fyra potentiella sovrum vid behov. Det stora sovrummet med golvvärme kan också vara ett mycket användbart allrum. Garage med fjärrstyrd garageport.

Här bor ni i mycket lugnt område med gångavstånd till flera skolor och Tegelplan som har matbutik, gym och trevligt café. Strategisk närhet till allmänt utbud av butiker och allmän service i Odenskog, Lillänge köpcentrum och stadskärnan som nås enkelt via gång- och cykelvägar. Universitetet ligger inom bekvämt avstånd. Bra bussförbindelser med flera linjer i stadstrafik.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område