Köpa bostad

Storsjömäklarna är en mäklarbyrå med stort engagemang. Vi vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. 

Få drömhuset och en trygg bostadsaffär

Att sälja eller köpa bostad är en stor och viktig affär. En av de största du gör i livet. För väldigt många handlar bostadsbytet om att uppfylla en dröm om närhet till något – skog, fjäll, stad eller kanske ett riktigt bra fiskevatten. Vad vill du bo nära?

Oavsett hur drömmen ser ut så är det oftast mycket pengar som står på spel. Vi ser varje uppdrag som ett stort förtroende och vi vet att det kan vara stor skillnad mellan en bra affär och en riktigt bra affär.

För oss är en trygg kund en nöjd kund. Vi samarbetar endast med de mest respekterade företagen för att du som säljare och köpare ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Vi strävar efter att ha marknadens bästa tillgänglighet. När frågor kring en bostad dyker upp vill vi finnas där för er. För oss betyder tillgänglighet också att vi ordnar extra visningar för spekulanter som missade ordinarie visningarna.

Objekt till salu   Kommande

Anmäl dig till Östersunds största spekulantregister

När du anmäler dig till vårt spekulantregister kommer vi bjuda in dig till visningar av bostäder som matchar dina önskemål. 

Anmäl intresse

Tips till dig som ska köpa bostad

Vid en fastighetsaffär finns det mycket att tänka på. Vi hjälper dig att reda ut några av de vanligaste frågorna.

Vanliga frågor

Senaste bostäderna till salu

Vill du se fler bostäder än de vi visar här? 

Visa alla objekt till salu

Bo sjönära i bostadsrätt vid Storsjö Strand

På Storsjö Strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns böljande vatten, har vi nöjet att erbjuda ett sjönära drömboende utöver det vanliga.

Storsjö Strand är en unik plats som erbjuder unikt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en majestätisk utsikt över Storsjön och Frösön!

Vill du gå från dröm till verklighet?

Välkommen med din intresseanmälan till:
info@storsjomaklarna.se
eller Björn Löfgren 073-843 25 55

Bostadsguiden – vårt magasin med massor av lediga bostäder

Cirka 12 gånger om året distribuerar vi vår egen bostadsbilaga med objekt till försäljning. Bostadsguiden finns på nätet samt trycks och delas ut till hushållen i Östersund med omnejd i samband med större visningshelger.

Ladda ner magasinet