Såld

Ytterån 612, Ytterån

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea / Tomtarea
127 / 1 770 m²
Rum
3 R.O.K. varav 2-3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1987

Barnvänligt i Ytterån!

Välkommen till en väl genomtänkt familjevilla med härliga utrymmen och en mysig trädgårdstomt!

Huset är arkitektritat och uppfördes 1987 i ett plan med vidbyggt garage. I vardagsrummet har man skapat en härlig rymd med ryggåstak och stora fönster. Till detta är rummet kompletterat med en centralt placerad braskamin som både hjälper till med uppvärmningen av huset samt bidrar till mysfaktorn.

I köket finns det gott om plats för förvaring och det luftiga rummet har direktkontakt med matplatsen som har härlig utsikt tack vare hörnfönster. I original utförandet fanns tre sovrum, idag är två av dessa ihopslagna till ett stort rum. Det finns badrum med både dusch och badkar, samt en mindre gästtoalett. Tvättstugan är praktiskt placerad med egen utgång till trädgården. En ytterligare fördel är den stora groventrén som underlättar mycket i familjelivet.

I Ytterån bor man på en lugn gata med Bullerby-känsla med ett bekvämt pendlingsavstånd till Östersund, samtidigt som du befinner dig en bra bit på väg upp mot fjällen. Det finns förskola alldeles i närheten, samt många fina strövområden. Här kan man njuta av ett liv med det bästa av flera världar!

Visa hela beskrivningen Bilder

Sara Näslund

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
070-2578822
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.