Såld

Vickervägen 69, Lillsjön

Slutpris
600 000 kr
Boarea
54 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 915 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1976-77

2:a i Lillsjön - Med balkong och renoverat badrum

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i en av Östersunds mest välskötta bostadsrättsföreningar. Lägenheten har modern planlösning, stor balkong och ett fräscht nyrenoverat badrum. Här är det bara att flytta in och njuta av det bekväma boendet som denna lägenhet erbjuder.

Den stora klädkammaren används med fördel som extra sovrum, kontor eller varför inte som lekrum för de minsta. Det fräscha och smakfullt renoverade badrummet med behaglig golvvärme och duschvägg i glas får den mest kräsne att trivas. Här vill man spendera mycket tid efter en uppfriskande promenad kring Lillsjön eller varför inte en skidtur i det fina eljuspåret som ligger i området.

Brf Lillsjön är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och en av Östersunds absolut mest välskötta! På innergårdarna finns gräsmattor, buskar, lekplatser och lekstugor. Området är helt bilfritt. Inom föreningen finns solarium, nyrenoverad bastu, snickarbod, festlokal, bakstuga och övernattningslägenhet att tillgå för föreningens medlemmar. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Endast ett stenkast bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Här finns också fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Alldeles i närheten finns också "stora lekplatsen" med linbana, slänggunga, rutschkanor, fotbollsplan och andra spännande attraktioner. Stora lekplatsen bevakas av föreningens egna kameror vilket betyder att du kan se dina barn leka på TV! Här finns också en härlig kälkbacke.

I Lillsjön finns ett litet centrum bestående av Odensala Hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka och äldreboende. Det finns flera dagis i området, de närmaste är Luktärtan och Lillgården. Övriga dagis i Odensala är föräldrakooperativet Solen, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Vickervägen 69

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.