Såld

Vickervägen 54, Lillsjön

Slutpris
600 000 kr
Boarea
71 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 395 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1976-77

2:a i Lillsjön - Med egen ingång och uteplats!

Här bor man lugnt och bekvämt utan nivåskillnader i en rymlig och mycket välplanerad lägenhet. De stora nya fönstren ger ett härligt ljusinsläpp liksom fönstret i den nya vita ytterdörren. Vardagsrummet har parkettgolv och gott om plats för soffgrupp och bokhylla. Här finns också utgången till den egna uteplatsen i västerläge. Köket är rymligt och har gott om plats för ett större matbord och kökssoffa. Badrummet är fräscht med nyare tvättmaskin och duschhörna med skjutbara frostade väggar. I lägenheten finns ett förråd om ca 7 kvm som med fördel kan användas som ett extra sovrum eller arbetsrum. Lägenheten är välbevarad och delvis renoverad. Hushållsel ingår i månadsavgiften och vill man förnya något finns det ca 11 000 kr i reparationsfonden.

Lägenheten har en egen uteplats med en trevlig träaltan med räcke (2004). Uteplatsen ligger i västerläge och här kan solskenet avnjutas från tidig eftermiddag till långt in på sommarkvällarna. På den egna gräsmattan finns tvättvinda och ett eget rönnbärsträd. Här finns också ett praktiskt litet trädgårdsförråd med plats för den lilla gräsklipparen och några blomkrukor. Vilken lyx att kunna hänga sina lakan på tork utomhus på egen tvättvinda fast man bor i lägenhet!

Brf Lillsjön är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och en av Östersunds absolut mest välskötta! På innergårdarna finns gräsmattor, buskar, lekplatser och lekstugor. Området är helt bilfritt. Inom föreningen finns solarium, nyrenoverad bastu, snickarbod, festlokal, bakstuga och övernattningslägenhet att tillgå för föreningens medlemmar. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Endast ett stenkast bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Här finns också fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Alldeles i närheten finns också "stora lekplatsen" med linbana, slänggunga, rutschkanor, fotbollsplan och andra spännande attraktioner. Stora lekplatsen bevakas av föreningens egna kameror vilket betyder att du kan se dina barn leka på TV! Här finns också en härlig kälkbacke.

I Lillsjön finns ett litet centrum bestående av Odensala Hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka och äldreboende. Det finns flera dagis i området, de närmaste är Luktärtan och Lillgården. Övriga dagis i Odensala är föräldrakooperativet Solen, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Vickervägen 54!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.