Såld

Vallsundsvägen 25, Frösön

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
98 / 72 / 2 070 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1961

Villa på Frösön - Med sjötomt och härligt öppen planlösning!

Med ett mycket lugnt och barnvänligt läge i omtyckta Valla har ni nu möjligheten att införskaffa denna väldisponerade och delvis renoverade villa med genomgående ljusa ytskikt, öppen planlösning, två kaminer och installerad bergvärme. Den uppvuxna och lätt sluttande sjötomten är omgiven av ett nyligen uppsatt flätat staket. Terrass och altan nås från vardagsrummet och ligger i soligaste söderläge! Här befinner man sig på första parkett och kan njuta av sol, bad och en storslagen utsikt över Storsjön! Vattnet utanför tomten erbjuder fullt segelbåtsdjup och under vintertid passerar Medvinden på isen och bjuder på en trivsam ljudlös trafik.

Huset anno 1961 bjuder på charmiga detaljer blandat med modern inredning.

Genomgående vackra målade trägolv och ljusa väggar ger en inbjudande och behaglig känsla vilket sätter sin touch på boendet. På entréplanet hittar ni vardagsrum, matsal och kök i anslutning till varandra vilket skapar en mycket trivsam och social atmosfär. Det generösa ljusinsläppet från fönster i alla väderstreck förstärker välbehaget ytterligare och utsikten över sjön är storslagen! När mörkret faller på ger skenet från en brasa i den stilrena eldstaden både värme och mysfaktor. På entréplanet finner ni även ett smakfullt inrett kontor/gästrum vars väggar pryds av Josef Franks Eldblomma. Köket från 2010 kommer från Ballingslöv och kring matsalsbordet finns gott om plats för både släkt och vänner. Badrummet är av äldre karaktär men är ljust och fräscht med kakel och klinker.

En trappa upp i huset finns familjens sovdel bestående av två generöst tilltagna sovrum. En mindre hall samt wc och klädkammare skiljer sovrummen åt. Källarplanet har separat entré mot trädgården och här hittar ni ytterligare ett sovrum perfekt för tonåringen eller gästerna. I källarplanet finner ni även goda förvaringsmöjligheter, hobbyrum, wc, tvättstuga och pannrum. Tack vare den separata entrén lämpar sig delar av källarplanet utmärkt för egen näringsverksamhet.

I garaget om 30 kvm finns gott om plats för både bil och verktyg och på den asfalterade parkeringen i anslutning till garaget finns plats för ytterligare en bil. Under garaget finns ett stort förråd om ca 60 kvm och på den grusade uppfarten finns gott om plats för gästande bilar.

I trädgården finns trevliga planteringar, träd och vinbärsbuskar. För de små finns en lekstuga med sjöutsikt. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Trappa mellan terrass och altan

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.