Travarvägen 6D, Marielund

eller högstbjudande
2 850 000 kr
Boarea
117 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 326 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2020

Huskänsla på 117 kvm och stor uteplats

Så sent som 2020 uppfördes dessa parhus i lummiga kvarter där man har nära till allt. Bekvämt boende där allt är nytt och fräscht och har en väl genomtänkt planlösning med upp till fyra sovrum. Här får ni en riktig huskänsla då det är egen ingång, carport och varmförråd på uppfarten och dessutom stor uteplats med egen täppa på baksidan av huset. Bostadens 117 kvm fördelar sig på generösa sällskapsutrymmen, upp till fyra sovrum, dubbla badrum och ett rymligt kök så förutsättningarna att trivas är mycket goda! På lugna Travarvägen bor ni med badhus, grönområden, skridskobana, mataffärer och allmän service inom kort gångavstånd. Missa inte denna bostad så anmäl ert intresse redan idag!

Lia Björk

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2423365
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • entréplan
 • övre plan

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris2 850 000 kr (eller högstbjudande)
 • Rum5 R.O.K.
 • Boarea117 m²
 • LägenhetsnummerC01SG
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

 • Rumsbeskrivning

  Hall
  Ni välkomnas in i en rymlig och praktisk hall med hatthylla och skoställ vid entrén där det ligger klinkergolv och värmande golvvärme under fötterna. I anslutning till hallen finns ett litet förråd där fjärrvärmen är placerad samt en klädkammare där ytterkläder och skor har gott om utrymme.

  Badrum entréplan
  Rakt fram i hallen finns entréplanets badrum som även är bostadens tvättstuga. På golvet är det klinker, enhetligt som i hallen, och vitt kakel på väggarna. Här finns tvättmaskin, torktumlare, duschplats, spegelskåp, handfatskommod, handukstork samt wc-stol. Badrummet har nyligen försetts med extra skåpförvaring och klädvårdsbänk.

  Kök
  Ljust och trevligt kök med matplats vid fönstret mot framsidan av huset. Stilrent och modernt med inredning i vitt, bänkskiva i grått och rostfri maskinell utrustning i form av kyl, frys, ugn, häll, micro, diskmaskin samt fläkt. Ovan arbetsytorna sitter vitt kakel och ett extra ljusinsläpp i form av ett fönster ovan diskbänken. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitlaserat ekgolv som fortsätter in i vardagsrummet. Reda-hyllan som sitter på väggen ingår inte i överlåtelsen.

  Vardagsrum
  Fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de generösa fönstren mot uteplatsen. Här finns plats för soffgruppen och även ett matbord om man så vill. Utgång till den stora altanen och gräsmattan där solen är kvar till sena eftermiddagen om sommaren. Även här är det vitmålade väggar och vitlaserat ekgolv.

  Allrum
  En trappa upp nås ett allrum som vid behov kan göras om till ett extra sovrum. Annars är det perfekt som ett extra tv-rum eller lekrum. Precis som i entréplanet är här vitmålade väggar och vitlaserat ekgolv.

  Föräldrasovrum
  Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng och ytterligare möbel, flera garderober längs ena väggen har plats för kläderna. Väggarna är målade i en snygg, blå färg och på golvet är det vitlaserat ekgolv.

  Sovrum
  Rummet intill föräldrasovrummet är lite mindre men är ett lagom sovrum. Vitmålade väggar med undantag från fina väggmålningar som gör det extra tilltalande som ett barnrum men är lätt att måla över om det inte passar. En garderob finns för klädförvaring. Vitlaserat ekgolv som i övriga rum.

  Badrum
  Det övre planets badrum har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns badkar, handfatskommod, handukstork, wc-stol samt spegelskåp.

  Sovrum
  Sovrummet intill allrummet är något större än barnrumet och har även plats för dubbelsäng. Två garderober finns för klädförvaringen. Vitmålade väggar och vitlaserat ekgolv.

Byggnad

 • Byggår2020
 • TypParhus
 • HissUnknown
 • Fönster3-glasfönster
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderVarmförråd ca 7 kvm vid infarten.
 • Renoveringar2022 - Badrummet entréplanet försågs med skåp och klädvårdsbänk
  2022 - Asfaltering av uppfart
  2021 - Staket runt trädgården
 • InternetFiber, eget abonnemang tecknas
 • EnergiklassB
 • Energiprestanda, primärenergital48

Förening

 • NamnBRF Boklok Sargen I Östersund
 • Allmän informationFöreningen äger fastigheten Sigyn 1 i Östersunds kommun där 8 byggnader med 19 lägenheter är uppförda på adresserna Odenvallsvägen 2-22, Travarvägen 6A-D och 8A-D.
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • Månadsavgift5 326 kr, I månadsavgiften ingår vatten, renhållning, bostadsrättstillägg, bilplats.
 • Andel i BRF5.263 %
 • Indirekt nettoskuldsättning1 317 948 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift5 326 kr, I månadsavgiften ingår vatten, renhållning, bostadsrättstillägg, bilplats.
 • Uppvärmning825 kr/månad
 • Elektricitet835 kr/månad
 • Försäkring166 kr/månad
 • Personer i hushåll4
 • Driftkostnad1 826 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden kan marknadsföras med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet, Booli.se, Boneo och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Travarvägen 6D, Marielund

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.