Såld

Tranbärsvägen 48, Lillsjön

Slutpris
725 000 kr
Boarea
71 m²
Rum
2.5 R.O.K.
Månadsavgift
3 201 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1976-77

Totalrenoverad på markplan!

När man kommer in i den helrenoverade lägenheten slås man av hur ljus och fräsch bostaden känns och hur färgvalen ger ett enhetligt intryck med sitt enhetliga golv som löper genom hela lägenheten och färgkoordinerade ytskikt.

Köket är stort och rymligt med matplats för 6 personer och gott om förvaring. Här kan man sitta och titta ut på de lekande barnen och grannarna som kommer och går. Vardagsrummet är också ljust och behagligt med plats för soffa, bokhyllor och TV-vägg. Från vardagsrummet når man den mycket trevliga och insynsskyddade uteplatsen. Den erbjuder trevliga grillkvällar om sommaren då solen ligger på från cirka klockan två och fram tills den försvinner bakom trädtopparna. Ute i den lilla trädgården finns både häckar, rabatt och förråd för den som tycker om att påta i trädgården.

De båda sovrummen är rymliga var av den ena har gott om plats för dubbelsäng och det andra, som tidigare varit klädkammare och förråd, fungerar ypperligt som ett extra sovrum eller kontor i lägenheten. Det nyrenoverade och helkaklade badrummet är bekvämt utrustat med både badkar och tvättmaskin. Färgsättningen känns modern och stilren med sitt vitt matta kakel mot det annars granitgråa klinkersgolvet.

Det här är en radhusliknande lägenhet att trivas i och det bästa av allt: - Det är bara att flytta in!

HSB Brf Lillsjön ligger i östra Odensala, en stadsdel med goda kommunikationer med Östersunds centrum genom busslinje 2 & 4 samt nattbuss. Bostadsområdet gränsar till den verkliga naturen! Vad sägs om att inom 500 meter kunna studera sällsynta orkidéer, uppleva 1000-tals sjöfåglar som häckar om våren och bada i en riktig sjö? För motionsfantasterna finns flera av kommunens preparerade skid- och löpspår strax intill.

I det absoluta närområdet finns Hälsocentral med distriktsläkarmottagning, mödravård och barnavårdscentral, sjukgymnastik och apotek. Här finns även pizzeria, två daghem, två öppna förskolor, äldreboende kyrka och grundskolans alla nivåer. Det närmsta dagiset, Luktärten, ligger endast ett stenkast från lägenheten.

Föreningen brukar anordna gemensamma aktiviteter som bland annat bussresor till IKEA i Sundsvall, gårdsstädning på våren och surströmmingsätande på sensommaren.

Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Matplats för 4-6 personer
  • Sovrum 1
  • Sovrum 2
  • Nyrenoverat badrum
  • Hallen
  • Uteplatsen
  • Lillsjön
  • Planlösning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.