Såld

Toppnäset 121, Lit

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea / Tomtarea
76 / 1 564 m²
Rum
3 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1970

Toppställe i Toppnäset!

Varmt välkomna till detta charmiga hus med utmärkt läge på Toppnäset. Detta hus har permanentstandard så det kan fungera för både fast boende eller som fritidshus. Rofylld omgivning med Indalsälven alldeles nedanför, perfekt för dig som är fiskeintresserad eller bara vill ta ett kvällsdopp.

På fastigheten finns boningshus, lekstuga, redskapsbod/vedbod, förråd samt utedass om toaletten är upptagen. Tomten är på drygt 1500 kvm och erbjuder gräsmatta, buskar, blomplanteringar och några större träd. Från gården har man vacker utsikt mot vattnet som inte är mer än ett stenkast bort. Boningshuset välkomnar med en storstuga där det finns gott om plats för vänner och bekanta. I mitten finns murstocken där både en braskamin och vedspis finns installerade och bjuder på den extra mysfaktorn. Köket är utrustat med diskmaskin och gott om plats finns för matbord och kökssoffa. Badrummet är helkaklat och har dusch samt vattentoalett. Här finns även två rymliga sovrum med garderober. Från en separat dörr utifrån nås även en liten praktisk tvättstuga. På gaveln finns en altan med plats för utemöbler och krukväxter.

Till Lit är det ca 12 km. Där finns det matvarubutik, bensinmack, pizzeria och bank. Här finns också dagis, grundskola och badhus. Sommartid är campingen ett mycket populärt utflyktsmål för barnfamiljer där det finns långgrund badstrand och glasskiosk. Från Östersund är det ca 30 km till Toppnäset.

Ta chansen att bli ägare till detta trivsamma ställe med närheten till Indalsälvens vatten!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • bild 4
  • bild 5
  • bild 2
  • bild 3
  • Planlösning
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.