Kommande

Tennisvägen 19, Odensala

Accepterat pris
1 875 000 kr
Boarea
76 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 026 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017

Stilfull 3:a med egen ingång och stor solbalkong!

Välkommen till denna stilfulla och ljusa trea som erbjuder både komfort och elegans. Med egen ingång, öppen planlösning och genomgående högkvalitativa material, är detta hemmet perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar – ett modernt boende med en känsla av privatliv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och inbjudande atmosfär, perfekt för sociala tillställningar och familjesammankomster. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor för både avslappning och underhållning.

De genomgående materialvalen av ekparkett på samtliga golv, ljusa väggar och klassiskt stilfullt kakel gör att denna lägenhet känns väldigt rogivande och tilltalande.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 875 000 kr
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea76 m²
 • Lägenhetsnummer4
 • Våningsplan2 / 2
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Från egen entré välkomnas du in i hallen som förgrenar sig till samtliga rum i bostaden. Här finns gott om plats för avhängning vid hatthylla och i en garderob. Under fötterna ligger ett mörkgrått klinker som är praktiskt och slitstarkt för ytterskorna.

  KLÄDKAMMARE
  I hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme för kläder, skor och andra tillhörigheter. Här kan du organisera dina saker på ett smart och överskådligt sätt.

  KÖK
  Det moderna vita köket är en fröjd för ögat. Den tidlösa designen passar alla inredningsstilar. Köket har genomgående högkvalitativa material och är utrustat med spis med glashäll, fullstor kyl och frys, fläkt, inbyggnadsmicro och diskmaskin, allt i rostfritt utförande. Bakom de vita köksluckorna finns goda förvaringsmöjligheter samtidigt som bänkskivorna erbjuder rikligt med arbetsyta.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet flödar samman med köket i en öppen planlösning som skapar en luftig och social atmosfär. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, TV och andra möbler. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och trivsam miljö. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är idealisk för att umgås med familj och vänner. Medan du lagar mat kan du enkelt interagera med gästerna i vardagsrummet.

  Från kök och vardagsrum når man den stora balkongen i sydvästläge som erbjuder rikligt med sol och är perfekt för att njuta av sol under dag och kväll. Balkongen är rymlig nog för att rymma både sittgrupper och växter.

  BADRUM
  Det helkaklade badrummet är inrett med moderna och stilrena detaljer. Här finns en dusch, wc-stol, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger både komfort och bekvämlighet. De vita kakelväggarna och de mörka klinkergolvet skapar en fräsch och tidlös look.

  SOVRUM 1
  Det största rummet rymmer enkelt en dubbelsäng och sängmöbler. En full vägg av garderober sväljer alla kläder bra. Stort ljusinsläpp från härliga fönsterlösningar.

  SOVRUM 2
  Det andra sovrummet som är lite mindre till ytan rymmer ändå det en dubbelsäng och sängmöbler. Här finns garderober för klädförvaring.

Byggnad

 • Byggår2017
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 2
 • Fönster3-glasfönster
 • UppvärmningBergvärme
 • Övriga byggnaderI anslutning till carporten finns ett förråd.
 • TVIngår i avgiften
 • InternetIngår i avgiften
 • EnergiklassC
 • Energiprestanda, primärenergital72

Förening

 • NamnBrf Odensala Ängar 2
 • Allmän informationBrf Odensala Ängar 2 äger fastigheten Fruktträdgården 2 i Östersunds kommun på adressen Tennisvägen. En trivsam bostadsrättsförening som ligger med gångavstånd till Storsjöskolan, Odensala sportfält och välsorterad ICA-affär. I området finns härliga strövområden, elljusspår och nere vid Storsjön finns fina stränder. I föreningen finns vallabod/hobbyrum, barnvagnsförråd samt skärmtak till cykelparkering.

  Föreningens byggnader värms upp via bergvärme, i varje lägenhet finns en varmvattenberedare som back-up.
  Solcellsanläggning installerades under 2022 vilket genererar inkomster till föreningen då el säljs till Jämtkraft.
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • Renoveringar2022 - Solcellsanläggning och installation av elbilsladdare i alla carports.

  Under 2026-2027 planeras ommålning av bostadshus F1-F5 och carport/förråd.
 • Månadsavgift6 026 kr, Inkl värme, VA, TV, bredband, carport och gemensamhetsel
 • Andel av årsavgift4.9804 %
 • Andel i BRF4.9804 %
 • Ekonomi, övrigtPå grund av ökade räntekostnader samt att uppvärmning numera ingår i månadsavgiften gjordes två höjningar av månadsavgiften under 2022. På grund av det rådande ränteläget kan det bli aktuellt med en höjning inför 2024.
 • Indirekt nettoskuldsättning965 449 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
 • ParkeringTill samtliga lägenheter ingår förråd samt en carportplats med elbilsladdare/motorvärmare. Elkostnad för laddning/motorvärmare läggs på månadsavgiften. Inom området finns några gästparkeringar.

Ekonomi

 • Månadsavgift6 026 kr, Inkl värme, VA, TV, bredband, carport och gemensamhetsel
 • Elektricitet235 kr/månad
 • Försäkring33 kr/månad
 • Personer i hushåll1
 • KommentarDriftskostnaderna baseras på användarens egna kostnader och kan variera mellan förbrukning och avtal.
 • Driftkostnad268 kr/månad

Omgivning

 • Generellt om områdetNärmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
  Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

  Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Tennisvägen 19, Odensala

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.