Såld

Tegvägen 18, Frösön – Valla

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
192 / 72 / 1 548 m²
Rum
7 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1964 och 2008

Drömboende med insynsskyddad solig tomt och utsikt mot Storsjön!

Välkomna till Tegvägen 18 och detta mycket omtyckta område på lugn återvändsgata som attraherar även de mest kräsna spekulanterna. Här kan vi erbjuda denna friliggande villa på tre plan som har stora sällskapsutrymmen, gott om sovrum till både familj & gäster, bastu, inglasat uterum samt härlig terrass mot Storsjön med sol från morgon till kväll. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten över Storsjön och Annersia.

Entréplanet med generösa sällskapsutrymmen i öppen planlösning mot köksavdelning, stora fönsterpartier klär väggarna där ljuset flödar. Köket från Myresjö går i grått och matchas snyggt med svarta granitbänkskivorna. Här finns gott om förvaringsutrymmen och härligt ljusinsläpp. Köket bjuder på matplats för familjen, men vid de större middagsbjudningarna finns matsalsdelen runt hörnet. Här finns även den öppna spisen socialt placerat intill. Från vardagsrummet finns utgång till en fantastisk terrass som vandrar runt huset med utsikt över Storsjön och Annersia. Här kommer ni tillbringa mycket tid under varma sommardagar och duka upp under grillsäsongen. I andra änden av vardagsrummet finns utgång till ett väl tilltaget uterum med glaspartier från golv till tak. Planet rymmer även ett sovrum och badrum.

Övervåningen bjuder på ett fantastiskt rum med en magnifik utsikt. Här är det stora sällskapsytor och en spännande planlösning. Utöver det finns här tre sovrum, badrum och förrådsdel.

I husets källarplan finns en härlig helkaklad relaxavdelning med bastu, här kan man njuta av ett bastubad efter en dag i skidbacken eller skridskotur på Storsjön. Här nere finns också husets sista av 5 sovrum, tvättstuga, matkällare och praktisk hall med gott om förvaring. Husets garage nås från källarplanet. Hela bostadshuset har en hög komfort och fina tilltalande materialval.

På tomten finns en mindre gäststuga som idag nyttjas mest som förråd och redskapsbod samt en lekstuga/hundgård.

Här bor ni med närhet till Valla centrum med bra service, förskola och skola. Bra kommunikationer med väl utbyggt nät för både busslinjer och cykelvägar. Härliga rekreationsmöjligheter med närhet till strövområden och vatten. På vintern passerar Medvindens skridskoled som det bara är att hoppa på. Här har ni endast några minuter till både skidbacke, golfbana och flygplats.

Visa hela beskrivningen Bilder

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.