Såld

Taptogränd 3, Körfältet

Slutpris
550 000 kr
Boarea
67 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 998 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1970

Renoveringschans med 22 000 i rep.fond

Välkommen in i denna trevliga lägenhet med mycket bra planlösning som passar den händige. Läget är ett av de bättre på Körfältet och hela lägenheten riktigt flödar av ljus.

Köket är rymligt och praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Ett stort fönster mot syd/väst vid matplatsen gör att köket flödar av ljus. I vardagsrummet ligger det ett vackert parkettgolv i original och det finns gott om plats för både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga inglasade balkongen som bjuder på sol från morgonen till sen middag under sommarmånaderna. Här sitter man gärna med en god vän till timmen blir sen! Om det skulle bli för varmt kan man enkelt hissa ned den fräscha markisen som sitter monterad utanför balkongen. Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng och har en rejäl klädkammare som sväljer det mesta av förvaringen i bostaden.

Badrummet är i originalskick och i behov av renovering inom överskådlig framtid. Dock är renoveringen något påbörjad då föreningen har renoverat husets stammar och samtidigt bytt golvbrunnen i denna lägenhet.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Gymnasieskolan Palmcrantz ligger i närheten och det tar endast en minut att gå till busshållplatsen.

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Köket
  • Sovrummet
  • Hallen
  • Badrummet
  • Planlösning
  • Balkongerna
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.