Såld

Svanvägen 60, Östra Odensala

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea / Tomtarea
111 / 256 m²
Rum
5 R.O.K.
Typ
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1975

Trevligt radhus med braskamin i populära Odensala!

Husets nedre plan har en modern och öppen planlösning med ljusa färger och ett rustikt vitlaserat trägolv som flyter över en härligt stor yta. Flera stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en trivsam känsla i hela bostaden. Husets hjärta är den vackra kakelugnen från 2006 som är murad på gammalt vis och sprider en skön värme i upp till ett dygn efter ni slutat elda. Övre plan erbjuder ett renoverat badrum med golvvärme och fyra sovrum vilket passar de flesta barnfamiljer. Altanen i syd/väst har infravärme och i den lilla torparträdgåden växer både svart vinbär och perenner. Här sitter man gärna bland blommor och grönska och njuter av sommaren!

Tomten på baksidan av huset gränsar mot en mindre allmänning med växtlighet vilket gör att tomten upplevs som luftig och privat. Trädgården är lättskött med gräsmatta och häck på båda sidor. Här växer rönnar, björkar, tall, gran och lönnar. Andra växter är alpklematis, svartvinbärsbuskar och tåliga perenner. Sandlåda och större lekplats finns ett stenkast bort. På framsidan av huset finns plats för frukostbord i morgonsolen på en liten gräsmatta med syren, tuja och vårblommor.

Huset har ett suveränt läge i ett bilfritt och mycket populärt område med direkt närhet till Lillsjöskolan dit barnen kan gå själva. I området finns flera små lekplatser och bilfria promenadvägar som passar utmärkt att lära sig cykla på. Endast ett stenkast bort ligger Lillsjön med välbesökt badplats och gott om fisk sommar som vinter. I Östra Odensala finns också fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Vid Lillsjöskolan finns en fotbollsplan som vintertid är en belyst skridskobana. Inom promenadavstånd nås också "stora lekplatsen" med linbana, slänggunga, rutschkanor, fotbollsplan och andra spännande attraktioner. Här finns också en härlig kälkbacke. Vid Storsjöskolan finns sportfält, fotbollshall och brantare kälkbacke.

Det finns flera dagis i området, de närmaste är Lillgården och föräldrakooperativet Solen. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan.

Lillsjöns centrum ligger ca 2 minuters gångväg från huset och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Närmaste matvarubutik är ICA Kvantum som ligger inom cykelavstånd. Detsamma gäller Lillänge med goda shoppingmöjligheter.

Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4 och nattbussen stannar vid Lillsjöskolans busshållplats som ligger ca 1 minuts gångväg från huset.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Svanvägen 60!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.