Såld

Strandgatan 23, Centralt

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
105 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
4 677 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1890

3:a Centralt - Underbar sekelskiftesvåning!

Nöjet är helt på vår sida när vi presenterar denna smakfulla lägenhet i en av Östersunds mest eftertraktade byggnader! Den anrika fastigheten anno 1890 finns på den välkända adressen Strandgatan 23 och är en fröjd för ögat.

Den ljusa och rymliga lägenheten har genomgående högt till tak, ljuvligt höga fönster och ljusa ytskikt vilket gör att bostaden fullkomligt badar i ljus och rymd! Här bor ni på 105 väldisponerade kvadratmetrar i form av generöst tilltagna rum, samtliga smakfullt inredda med vackra spegeldörrar, välbevarade trägolv och noggrant utvalda fondtapeter. Vardagsrummet har två höga fönster vilka bjuder på en fantastisk utsikt över Storsjön och Frösön. Höga dubbeldörrar skiljer vardagsrummet från ett av sovrummen och den dekorativa vita kakelugnen pryder sin plats i hörnet.

Det stora sovrummet är lika harmoniskt som resten av våningen och gränsar mot köket och den lugna innergården. Här finns två höga fönster och gott om plats för en dubbelsäng. Cole and son´s vackra tapet Magnolia pryder en av väggarna. Det mindre sovrummet har sjöutsikt och lämpar sig lika bra som arbetsrum om så önskas.

Det sägs att köket är husets hjärta och i det här fallet är det faktiskt så. Det här fantastiska ljusa och vackra rummet har vitlutat och vaxat furugolv och harmoniskt vita väggar. Framför de två höga fönstren ryms ett stort matbord med gott om plats för 9 glada vänner och en kock kring bordet. Det smakfulla köket går helt i vitt och rostfritt och den stora mosaikklädda ytan med öppna hyllplan ger en känsla av liv och variation i köket. Detta är definitivt ett kök för den matlagningsintresserade men främst en plats att trivas på!

Bostaden erbjuder ett mycket fräscht och smakfullt helkaklat badrum med golvvärme och stilrena badrumsmöbler renoverat 2007. Färgvalen i badrummet är modernt neutrala vilket faller många i smaken. Lika smakfullt renoverad är den kombinerade gästtoaletten/tvättstugan med mosaikgolv i olika turkosa nyanser och ett avlångt högt fönster vilket släpper in kvällssolen från väster.

I den vackra trädgården som vetter mot Storsjön finns gräsmatta med björkar, gjuten grill och sommartid flera grupper med trädgårdsmöbler. På den trivsamma innergården finns lekplats och föreningens egen bakstuga med vedugn. Med hela Östersunds utbud av caféer, butiker och restauranger runt nästa gathörn kan man inte bo mycket bättre!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Strandgatan 23

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.