Nyproduktion

Storsjöstråket 16, Storsjö Strand

Accepterat pris
3 950 000 kr
Boarea
83 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 778 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017
Visning, Vänligen anmäl er till visningen!
mån 27 maj, 16:30-17:00
Anmälan
 • Vänligen anmäl er till visningen!
  mån 27 maj, 16:30-17:00
  Anmälan

Ta tillfället i akt, unik möjlighet med lägenhet vid Storsjön

Välkomna till detta drömboende som ligger centralt i Östersund vid Storsjöns strand. Här bor ni med vacker utsikt mot alla väderstreck där ni har Storsjön och Oviksfjällen alltid närvarande under alla årstidernas skiftande väderlek och förändringar. Koppla av och njut av atmosfären på de möblerbara inglasade balkongerna som har sol från tidig förmidag till sent in på kvällen. Lägenheten har fantastiskt ljusflöde med de generösa fönsterpartierna. Lägenheten har ett stort master bedroom med tillhörande badrum och walk-in-closet. Kort sagt bättre boende är svårt att hitta som dessutom har all service inom bekvämt gångavstånd.

Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger ett fantastiskt ljus och atmosfär. Här kan ni med glädje tillbringa mycket tid och samvaro med släkt och vänner. med mycket ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar. Från vardagsrummet har ni utgång till en möblerbar balkong på 8 kvm mot den lugna innergården där ni kan njuta av eftermiddagssolen och kvällssol på sommaren. Modernt mycket trevligt fullt utrustat kök med utgång till balkong som har vacker utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen där ni kan njuta av en avkopplande kopp kaffe samt ta del av för- och eftermiddagssolen. Badrummet i master bedroom har klinker och golvvärme. Mot hallen finns ytterligare ett stort badrum som har klinker och golvvärme. Utrustat med duschhörna och tvättrumsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Hall med klinker och bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planlösning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris3 950 000 kr (Accepterat pris)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea83 m²
 • Lägenhetsnummer16:1101 / 1101
 • Våningsplan2 / 5
 • TillträdesdatumTillträde enligt överenskommelse.
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGKÖK
  Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från två håll. Överskåp och utdragslådor med gott om förvaringsutrymmen. Vita köksluckor och kromade handtag på lådorna. Laminatbänkskiva som är belyst av infällda spotlights. Enkelho, engreppsblandare och glasskiva som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn & micro samt integrerad diskmaskin. Enhetlig ekplankparkett i kök och vardagsrum. Från kök utgång till inglasad möblerbar balkong på 6 kvm som har skjutbara glaspartier och trevlig utsikt mot delar av Frösön samt härligt med eftermiddagssol.

  VARDAGSRUM
  Rymligt vardagsrum med plats för stort matbord, soffgrupp och soffbord. Vardagsrummet har ekplankparkett, vitmålade väggar och vitmålat tak. Fantastisk rymd & atmosfär. Utgång till inglasad balkong på 8 kvm som har skjutbara glaspartier samt fantastisk utsikt över Storsjön samt Oviksfjällen.

  MASTER BEDROOM
  Master bedroom har ekplankparkett, vitmålade väggar och fönster mot lugn gård. Master bedroom har även praktisk walk-in-closet och tillhörande badrum.

  BADRUM 1
  Badrum som tillhör master bedroom. Badrummet har klinker, golvvärme, kaklade väggar och infällda spotlights. Utrustat med duschhörna med takdusch och duschvägg av glas. Tvättställ med låda, vägghängd wc-stol och handukstork.

  SOVRUM 2
  Sovrum 2 har ekplankparkett, målade väggar och stort fönster. Praktisk garderob med skjutdörrar.

  BADRUM 2
  Kombinerat badrum och tvättstuga som har klinker, golvvärme, kaklade väggar och infällda spotlights. Utrustat med badkar med stänkskydd av glas. Tvättställ med låda, spegel, vägghängd wc-stol och handukstork. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på låda och på överskåp.

  HALL
  Hall som har grått klinkergolv, vitmålade väggar och tak. Garderob och bra utrymme för ytterkläder.

Byggnad

 • Byggår2017
 • HissJa
 • Våningsplan2 / 5
 • Fönster3-glasfönster isoler
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTill lägenheten hör källarförråd.
 • TVBasutbud av tv-kanaler via fiber ingår i månadsavgiften.
 • InternetBredband via fiber för internet, tv ingår i månadsavgiften.

Förening

 • NamnBrf Storsjö Strand
 • Allmän informationBostadsrättsförening Storsjöstrand består av 53 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. På fastigheten finns det även 44 garageplatser samt 2 skoter/ MC-platser. Till garageplatserna är det separat kö. De flesta garageplatserna har laddstolpe. Kostnaden för en garageplats är förnärvarande 650 kr. Vid användning av laddstople tillkommer en kostnad på förnärvarande 200 kr/ mån.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Pantsättningsavgift573 kr
 • Månadsavgift4 778 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bredband 100/100 mbit/sek.
 • Andel i BRF1.858 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har enligt den ekonomiska planen en prognostiserad hyreshöjning per år på 2%. Med hänsyn till de ökade driftskostnaderna, räntekostnaderna och amorteringskrav så kommer föreningen att höja årsavgiften fr o m 1 januari 2023 med 6%. Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 6% fr o m 2024-01-01 p g a ökade räntekostnader. Föreningen ser ingen anledning att höja årsavgiften något mer framöver med hänsyn till rådande ränteläge.
 • Indirekt nettoskuldsättning768 741 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift4 778 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bredband 100/100 mbit/sek.
 • Elektricitet350 kr/månad
 • Försäkring100 kr/månad
 • KommentarUppskattade driftskostnader med utgångspunkt från säljarens förbrukning.

  Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.
 • Driftkostnad450 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Storsjöstråket 16, Storsjö Strand

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.