Nyproduktion

Storsjöstråket 14, Storsjö Strand

Fast pris
1 995 000 kr
Boarea
70 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 349 kr
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Byggår
2016/ 2017

Lugnt och bakvämt i markplan vid Storsjön

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, har vi nu nöjet att erbjuda sjönära drömboende utöver det vanliga! Storsjö strand är en unik plats som erbjuder unikt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en majestätisk utsikt över Storsjön och Frösön.

Bostadsrättsföreningen Storsjö Strand erbjuder ett bekvämt och modernt boende i bostadsstorlekar från 1 till 5 Rum och kök. I flera bostäder finns tillvalsmöjligheter som möjliggör alternativa planlösningar. Samtliga lägenheter har ett öppet samband mellan det genomtänkta, stilrena köket och allrummet. De större bostäderna har två möblerbara balkonger, alternativt uteplats, för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har även två våtrum, ofta med det mindre duschrummet i direkt anslutning till största sovrummet. De större duschrummen har plats för badkar, där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk alternativt tvättpelarlösning. Våtrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd

handdukstork.

Bostäderna har klinker i hall och duschrum, i övrigt enstavsekparkett och vitmålade väggar. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd. Samtliga lägenheter har ett öppet samband mellan det genomtänkta, stilrena köket och allrummet. De större bostäderna har två möblerbara balkonger, alternativt uteplats, för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har även två våtrum, ofta med det mindre duschrummet i direkt anslutning till största sovrummet. De större duschrummen har plats för badkar, där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk alternativt tvättpelarlösning. Våtrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Bostäderna har klinker i hall och duschrum, i övrigt enstavsekparkett och vitmålade väggar. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd.

BRA ATT VETA

www.brfstorsjostrand.se finner ni mer information om projektet.

Detta är en av många drömlägenheter i BRF Storsjö Strand. För att se alla lägenheter, priser och planlösningar trycker ni på länken "Lediga lägenheter och priser". Där kan ni på ett enkelt och överskådligt sätt titta runt bland alla fina lägenheter i Brf Storsjö Strand.

Just nu pågår planläggning av Storsjö Strand och markarbetena har påbörjats. Detaljplanen har vunnit laga kraft i september 2015 och bygglovet är beviljat. Upplåtelse beräknas ske kvartal 1 2017 och inflyttning beräknas ske vid årsskiftet 2017/ 2018.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Fastighetskarta
 • Fastighetskarta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 995 000 kr (Fast pris)
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea70 m²
 • Lägenhetsnummer14:1002
 • Våningsplan1 / 3

Interiör

 • RumsbeskrivningKÖK
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak. Vita köksluckor, mörka laminatbänkskivor, stänkskydd av glas.

  VARDAGSRUM
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak.

  WC/DUSCH
  Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på kommod och på överskåp. Vägghängd toalett och kommod.

  HALL
  Grått klinkergolv, vitmålade väggar och tak.

  WC
  Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna. Vita skåpluckor på kommod. Vägghängd toalettstol och kommod.

  SOVRUM
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak. Skjutdörrgarderob/klädkammare.

  Vid Storsjöns Strand finns en visningsbod där ni kan se delar av kök & badrum, materialval på golv och väggar samt se en del av tillvalssortimentet. Boka en visning med fastighetsmäklaren Björn Löfgren på 073-8432555.

  Välkomna på visning!

Byggnad

 • Byggår2016/ 2017
 • HissUnknown
 • Våningsplan1 / 3
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderI källaren som nås med hiss finns varmgarage, källarförråd till varje lägenhet, cykelförråd, vallningsrum, möjlighet till skoterplats och grovtvättstuga.
 • TVAnsluten till Jämtkraft stadsnät. Leverantör: Alltele.
 • InternetAnsluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100Mbit. IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltel Brf Storsjö Strand kommer vara gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Förening

 • NamnBrf Storsjö Strand
 • Allmän informationBostadsrättsförening Storsjöstrand består av 53 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. På fastigheten finns det även 44 garageplatser samt 2 skoter/ MC-platser.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • Månadsavgift3 349 kr, Varmvatten debiteras lägenhetsinnehavaren efter verklig förbrukning via en separat varmvattenmätare i varje lägenhet. I månadsavgiften ingår en normalförbrukning av varmvatten.
 • Andel av årsavgift1.6633 %
 • Andel i BRF1.6633 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har enligt den ekonomiska planen en prognostiserad hyreshöjning per år på 2%. Med hänsyn till de ökade driftskostnaderna, räntekostnaderna och amorteringskrav så kommer föreningen att höja årsavgiften fr o m 1 januari 2023 med 6%.

Ekonomi

 • Månadsavgift3 349 kr, Varmvatten debiteras lägenhetsinnehavaren efter verklig förbrukning via en separat varmvattenmätare i varje lägenhet. I månadsavgiften ingår en normalförbrukning av varmvatten.

Omgivning

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Karta

Intresseanmälan

Storsjöstråket 14, Storsjö Strand

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.