Såld

Storsjöstråket 10, Storsjö Strand

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
88 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 470 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Bo centralt vid Storsjöns strand i exklusivt boende!

Välkomna till detta drömboende som ligger centralt i Östersund vid Storsjöns strand. Här bor ni med vacker utsikt mot alla väderstreck där ni har Storsjön och Oviksfjällen alltid närvarande under alla årstidernas skiftande väderlek och förändringar. Koppla av och njut av atmosfären på de möblerbara balkongerna som har sol från tidig förmidag till sent in på kvällen. Lägenheten har fantastiskt ljusflöde med de generösa fönsterpartierna. Lägenheten har ett stort master bedroom med tillhörande badrum och walk-in-closet. Kort sagt bättre boende är svårt att hitta som dessutom har all service inom bekvämt gångavstånd.

Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger ett fantastiskt ljus och atmosfär. Här kan ni med glädje tillbringa mycket tid och samvaro med släkt och vänner. med mycket ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar. Från vardagsrummet har ni utgång till en möblerbar balkong på 8 kvm som har vacker och fri utsikt mot badhusparken och Frösöbron samt rikligt med kvällssol. Modernt mycket trevligt fullt utrustat kök med utgång till balkong som har vacker utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen där ni kan njuta av en avkopplande kopp kaffe samt ta del av för- och eftermiddagssolen. Badrummet i master bedroom har klinker och golvvärme. Mot hallen finns ytterligare ett stort badrum som har klinker och golvvärme. Utrustat med duschhörna och tvättrumsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Hall med klinker och bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planlösning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.