Nyproduktion

Storsjöstråket 10-16, Storsjö Strand

Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 213 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2015/2016

Sjönära drömboende på Storsjö strand!

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, har vi nu nöjet att erbjuda sjönära drömboende utöver det vanliga! Storsjö strand är en unik plats som erbjuder unikt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en majestätisk utsikt över Storsjön och Frösön.

Bostadsrättsföreningen Storsjö Strand erbjuder ett bekvämt och modernt boende i bostadsstorlekar från 1 till 5 Rum och kök. I flera bostäder finns tillvalsmöjligheter som möjliggör alternativa planlösningar. Samtliga lägenheter har ett öppet samband mellan det genomtänkta, stilrena köket och allrummet. De större bostäderna har två möblerbara balkonger, alternativt uteplats, för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har även två våtrum, ofta med det mindre duschrummet i direkt anslutning till största sovrummet. De större duschrummen har plats för badkar, där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk alternativt tvättpelarlösning. Våtrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd

handdukstork.

Bostäderna har klinker i hall och duschrum, i övrigt enstavsekparkett och vitmålade väggar. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd. Samtliga lägenheter har ett öppet samband mellan det genomtänkta, stilrena köket och allrummet. De större bostäderna har två möblerbara balkonger, alternativt uteplats, för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har även två våtrum, ofta med det mindre duschrummet i direkt anslutning till största sovrummet. De större duschrummen har plats för badkar, där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk alternativt tvättpelarlösning. Våtrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Bostäderna har klinker i hall och duschrum, i övrigt enstavsekparkett och vitmålade väggar. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd.

BRA ATT VETA

www.brfstorsjostrand.se finner ni mer information om projektet.

För att se alla lägenheter, priser och planlösningar trycker ni på länken "Lediga lägenheter och priser". Där kan ni på ett enkelt och överskådligt sätt titta runt bland alla fina lägenheter i Brf Storsjö Strand.

Just nu pågår planläggning av Storsjö Strand och under förutsättningen att detaljplanen vinner laga kraft hösten 2014 planeras byggstarten till årsskiftet 2014/2015. Inflyttning beräknas till andra kvartalet 2016.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris0 (- 995 000 kr)
 • Rum1 R.O.K.
 • Areauppgift enligtBoarea 36 - 37 m2

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Grått klinkergolv, vitmålade väggar och tak.

  KÖK
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak. Vita köksluckor, mörka laminatbänkskivor, stänkskydd av glas.

  WC/DUSCH
  Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på kommod och på överskåp. Vägghängd toalett och kommod.

  WC
  Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna. Vita skåpluckor på kommod. Vägghängd toalettstol och kommod.

  ALLRUM
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak.

  SOVRUM
  Ekplankparkett, vitmålade väggar och tak. Skjutdörrgarderob/klädkammare.

Byggnad

 • Byggår2015/2016
 • HissNej
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderDet finns källarförråd och tvättstuga.
 • TVAnsluten till Jämtkraft stadsnät. Leverantör: Alltele.
 • InternetAnsluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100Mbit. IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltel Brf Storsjö Strand kommer vara gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Förening

 • NamnBRF Storsjöstrand
 • Allmän informationBostadsrättsföreningen Storsjö Strand erbjuder ett bekvämt och modernt boende i bostadsstorlekar från 1 till 5 Rum och kök.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 190 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avKöpare
 • Pantsättningsavgift476 kr
 • RenoveringarI början av 2020 kommer fastigheten att 2 års besiktas av byggherren och garantiförbättringar kommer att utföras, detta pågår även under 2021.
 • Månadsavgift2 213 kr, Varmvatten debiteras lägenhetsinnehavaren efter verklig förbrukning via en separat varmvattenmätare i varje lägenhet. I månadsavgiften ingår en normalförbrukning av varmvatten.
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har beslutat att inte höja månadsavgifterna inför 2021.
 • Gemensamma utrymmenDet finns cykelförvaring, grovtvättstuga och vallarum.

  Båtplats: Bostadsrättsföreningen har via några medlemmar projekterat för båtplats vid Storsjöns strand. Den som äger denna lägenhet har anmält sitt intresse. Köavgift är betalt. Köavgiften ska användas till de kostnader som Storsjö Strands Båt- och Hamnförening har för att komma fram till en vattendom och bygglov. Köparna tar över denna plats och insatsen för kö-avgiften blir således nye ägarens. Köparens plats i kön kommer så småningom att resultera i erbjudande om båtplats som köpare har att ta ställning till erbjudandet och då välja storlek, betala den insatsen för den storlek man valt (kommer att bli ca 20-30 000 beroende på storlek) och samtidigt bli medlemmar i den ideella föreningen som äger bryggan. Om köpare inte vill ha båtplats så tackar man nej och är inte skyldiga att betala något.
 • ParkeringI fastighetens källare finns garage. 6-laddplatser är installerade.

Ekonomi

 • Månadsavgift2 213 kr, Varmvatten debiteras lägenhetsinnehavaren efter verklig förbrukning via en separat varmvattenmätare i varje lägenhet. I månadsavgiften ingår en normalförbrukning av varmvatten.

Omgivning

Karta

Intresseanmälan

Storsjöstråket 10-16, Storsjö Strand

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.