Såld

Storgatan 9A, Centrum

Boarea
74 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 630 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1942

3:a Centrum - Med spännande planlösning!

Med högt läge i fastigheten bor ni här i en lägenhet som känns mer som en 4:a än en 3:a tack vare generöst tilltagna ytor och en spännande planlösning. Vardagsrummet ligger i fil med matsal/sovrum och mellan rummen finns en bred öppning med skjutdörrar och ett stort vackert parkettgolv flyter mellan de två rummen. Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i väster. Från balkongen med högt och fritt läge blickar man ut över både Frösön och Stortorget och njuter i solskenet under eftermiddagar och kvällar.

Lägenheten har en annorlunda planlösning med en stor möblerbar innerhall som fungerar som ett extrarum och skapar möjligheter till exempelvis kontor eller bibliotek.Det ljusa köket har nyare vita skåpluckor och lådfronter samt en mindre matplats vilken lämpar sig bra för ett barbord och några höga stolar. Sovrummet ligger mellan köket och vardagsrummet och har ett stort fönster med utsikt över Frösön.

Här bor man mycket centralt med gångavstånd till butiker, kommunikationer, restauranger och nöjesliv i Östersunds stadskärna. Stabil och välskött bostadsrättsförening, närmare 20 000 kr i reparationsfonden och möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen!.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Storgatan 9A!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.