Såld

Storgårdsvägen 6, Aspås

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea / Biarea / Mark
172 m² / 5 m² / 5.2759 ha
Rum
7 R.O.K.
Typ
Gård
Byggår
1935

Bo på välskött gård i populära Aspås!

Bo på vacker och mycket välrenoverad gård i populära Aspås. Gården har genomgående renoverats med omsorg och det är bara att flytta in och njuta av livet på landet. Här finns möjlighet till djurhållning med stor ladugårdsbyggnad samt med gott om åker- och betesmark. Till närliggande Krokom med god allmän service är det ca 5 km.

Välkomna in detta välrenoverade bostadshus som erbjuder modernt lantligt kök med fantastiska utrymmen för samvaro med familj och vänner. Nyrenoverat kök som har värmande vedspis samt mycket gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. I anslutning till köket finns en tvättstuga med groventré till alternativ hall/ ingång. Rymligt charmigt vardagsrum med utgång till fantastisk inglasad altan på 24 kvm med dörr till en stort soldäck mot entrésidan och trädgårdstomten som har bärbuskar, äppelträd, körsbärsträd och päronträd. På entréplanet finns också ett sovrum/ kontor samt en toalett. Övre plan har tre härliga rymliga sovrum samt ett lite mindre sovrum för gäster. Stort nyrenoverat badrum som har takdusch och vikväggar av glas. Mycket välskött bostadshus som har genomgått stora förändringar där den ursprungliga charmen har bevarats. Huset är nymålad panel, nytt tak med lösullsisolering, renoverad balkong och indragen fiber för tv och internet. Ladugårdsbyggnad med möjlighet till boxplatser, gjäln med mycket förvaringsutrymmen samt vidbyggt nytt förråd med hög port. Fiskerätt i nedre Långans fiskevårdsområde.

Här bor ni i lantlig miljö i mycket attraktivt område. I Aspås finns förskola och skola samt en härlig bysammanhållning där det anordnas många aktiviteter. Ridhus finns inom 500 meters avstånd. Bra bussförbindelser till centralorterna Krokom och Östersund.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.