Såld

Stenhuggargränd 7, Lugnvik

Slutpris
425 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 110 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1975

2:A I LUGNVIK - MARKPLAN OCH EGEN UTEPLATS!

Här bor man i lugna och omtyckta kvarter i en av Lugnviks populäraste bostadsrättsföreningar. På den välskötta innergården finns både lekplats, grillplats och under sommaren fina trädgårdsmöbler. Här trivs både gamla och unga!

Lägenheten ligger i markplan utan nivåskillnader och har egen uteplats med trädäck i öster. Här välkomnas du av en rymlig hall med stor garderob och bra avhängningsmöjligheter. Köksinredningen går i vitt och är utrustat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matplatsen rymmer utan problem 4 personer och härifrån har man utsikt mot innergården/lekplatsen. Från det ljusa och rymliga vardagsrummet, där det finns gott om plats för soffgrupp, når du trädäcket på uteplatsen. Under sommarhalvåret skiner solen på uteplatsen från tidig morgon till sen eftermiddag. I sovrummet finns en rymlig skjutgarderob och ett stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Klädkammaren har gjorts om till ett rum som med fördel kan användas som kontor/sovrum. Badrummet går i ljusa färger och här finns också egen tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har stabil ekonomi. Här finns snickarrum, vävstuga, cykelrum, bastu och samlingslokal som kan hyras för en symbolisk summa. I anslutning till lofthusen finns det odlingslotter och vill man hyra parkeringplats så finns det ledigt omgående!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Uteplats

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.