Såld

Stenhuggargränd 13, Lugnvik

Slutpris
950 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 006 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1973

Modern och renoverad 2:a i markplan med uterum.

Genomgående smakfullt renoverad lägenhet i markplan. Den stora hallen är ljus och är navet till alla rum i lägenheten. På golvet ligger en ekparkett som går enhetligt mellan alla rum. Det nyrenoverade köket ligger till vänster och matplats med utsikt mot innergården. Köket har goda arbetsytor och flertalet skåp på båda sidor för maximal förvaring. Till höger längre in i hallen ligger vardagsrummet, det är stort till ytan och med gott om ljusinsläpp. Här finns utgången till uterummet. Till uterummet som ligger i markplan har man valt helt öppningsbara glasväggar för att släppa in sol och natur. Här går man barfota direkt ut på gräsmattan. Sovrummet som också nås från hallen har öppnats upp från en gammal mellanhall, det har gjort rummet extra stort och trivsamt. Här ryms man lätt med dubbelsäng, klädförvaring och annat möblemang. Badrummet med ny inredning av kommod, spegelskåp, duschvägg och WC-stol. Här finns även tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har stabil ekonomi. På den välskötta innergården finns både lekplats och grillplats. Här trivs både gamla och unga!

I området finns grundskola 1-9, vårdcentral, dagis, pizzeria, bensinstation med närlivs mm runt knuten. Det finns även fotbollsplan/isbana, tennisbana och grönområden i närheten.

Här bor man i lugna och omtyckta kvarter.

Denna lägenhet måste ses på plats! Välkommen att anmäla er till visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.