Såld

Stationsvägen 7, Hackås

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea / Tomtarea
180 / 2 300 m²
Rum
6 R.O.K.
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1919

Charmig villa i Hackås med stor garagebyggnad!

Välkommen till denna stora och trevliga villa i centrala Hackås. Villan har tidigare tjänat som café men har under årens lopp renoverats med omsorg. Den stora garagebyggnaden bjuder på tre bilplatser och gott om plats för annan förvaring.

Huset har en välkomnande entré med farstukvist och inglasad veranda med utsikt över den vackra trädgården. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har ett klinkergolv med praktisk golvvärme. I vardagsrummet kan ni njuta av generöst ljusinsläpp och ljusa kulörer som tillsammans med kaminen gör mysfaktorn om möjligt ännu högre. Från vardagsrummet når du matplatsen som med lätthet rymmer matbord för 6 personer. I anslutning till matplatsen hittar ni det renoverade köket som bjuder på stilrena vitvaror i rostfritt och en flyttbar köksö. Badrummet är helkaklat och är utrustat med golvvärme och handdukstork. Entréplanet rymmer också en praktisk tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter. 1998 installerades bergvärme i huset.

Den äldre och charmiga trappan leder upp till det övre planet som välkomnar med ett stort allrum där det finns plats för både soffa och tv-möbel. Härifrån nås också den stora balkongen. De tre sovrummen har goda förvaringsmöjligheter och två av dem är nytapetserade. Ett större förråd/klädkammare gränsar till sovrummen där både garderober och avhängningsmöjligheter finns. I det mysiga badrummet finns tvättställ, toalettstol och badkar.

Trädgården är lättskött med gräsmatta och staket som ramar in tomten. Här växer krusbärsbuskar, vinbärsbuskar, hallon och en äkta fläder. Det finns även äppelträd, plommonträd, päronbuske och som insynsskydd fungerar en Aroniahäck.

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Välkommen till Stationsvägen 7

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.