Såld

Stamvägen 64, Torvalla / Ängsmon

Boarea
102 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
6 082 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1987

Radhus i Torvalla - Perfekt läge i populära Skogsmon!

Läget i området är perfekt då insynen är ytterst begränsad tack vare tomtens anslutning till ett luftigt skogsparti. Här bor man lika bekvämt som i lägenhet fast med tydlig villakänsla! Radhuset ingår i en välskött bostadsrättsförening vilken sköter om snöskottning, sandning och andra praktiska detaljer. På innergården finns lekplatser med gungor och sandlådor dit barnen kan springa själva. Ett stenkast bort finns en gräsbeklädd fotbollsplan med skogen strax intill. Dessutom finns anslutning till skidspår och bra bussförbindelser. Perfekt för barnfamiljen!

Huset är i gott skick och har väl genomtänkta kvadratmetrar fördelade på två plan. Här finns också en stor altan vilket gör att man får ytterligare ett sällskapsrum under varma sommardagar. På entréplanet finns förutom en välkomnande entré även ett rymligt, nyare Jämtlandskök med vinställ och luckor i lönn. Kring matbordet ryms hela familjen och även några vänner. Sovrummet på entréplanet har gott om plats för en dubbelsäng och duschrummet har wc och tvättmaskin. Från det rymliga vardagsrummet med stora fönster nås altanen och trädgården.

Övre plan har två sovrum, båda med stilrena tapeter och gott om garderober. Även här finns ett badrum med vitt kakel och badkar.

Den lilla tomten omgärdas av en häck och har ett perfekt solläge angränsande mot ett luftigt skogsparti. Här kan man plocka blåbär direkt vid tomtgränsen! På framsidan av huset blommar äppelträdet i juni och här finns också ett rymligt förråd med plats för både skidor och cyklar. En härlig gräsmatta gör den lilla tomten till en trivsam plats för både stora och små. Möjlighet finns att hyra garage med fjärrstyrd port och plats för en bil i länga.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Stamvägen 64!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.