Såld

Södra Torlandsgatan 22 A, Blomängen

Slutpris
950 000 kr
Boarea
74.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
2 997 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1964-1965

3:a i markplan - Renoverat badrum!

Här bor ni i populära kvarter på Tegelplan. Ett stenkast från lägenheten hittar ni matvarubutik, bank, restaurang och allmänservice.

Lägenheten ligger i markplan och har gavelläge vilket gör att det kommer in härligt med ljus från tre olika väderstreck. Entrén välkomnar med ljusa ytskikt och gott om förvaring i en skjutgarderob. Vidare in i hallen finns ingången till det rymliga badrummet som renoverades 2005 av föreningen. Det helkaklade badrummet går i ljusgrönt och är smakfullt inrett med stor kommod och egen duschhörna.

Vardagsrummet är luftigt med gediget ljusinsläpp från tre fönster och en fransk balkong. Enkelt att möblera och rymmer både soffgrupp och bokhylla. Det charmiga köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och bra arbetsytor. Naturlig matplatsdel för det stora sällskapet där också utgången till den inglasade balkongen finns. Härifrån har man vacker utsikt mot den gröna och lummiga innergården.

Sovrummet till höger i hallen bjuder på ljusa ytskikt, fyra garderober och plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet har fönster mot innergården och lämpar sig som gästrum, barnrum eller kontor.

Lägenheten ligger i en trivsam bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns lokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum och cykelförråd. De vackra innergårdarna bjuder på gräsmattor, buskar och lekplatser. En av få föreningar där det finns lediga parkeringsplatser.

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Välkommen till Södra Torlandsgatan 22 A

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.