Såld

Sandnäsvägen 24, Dvärsätt

Boarea / Biarea / Tomtarea
155 / 43 / 889 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2017

Två-plansvilla med sjönära läge i Sandnäset!

Välkommen till idyllen i Dvärsätt och denna två-plansvilla med sjönära läge som är skapt för familjen! Här bor du med badplats precis intill området och kan vintertid ta skotern eller skidorna direkt från tomten. Huset och läget har allt för bekvämlighet och är välplanerat med gott om förvaring så väl som plats för umgänge. Här får du känsla av välbefinnande varje gång du stiger in.

Huset är ett Eksjöhus med påkostade materialval som stod inflyttningsklart sommaren 2017. Tillhörande varmgarage och carport med plats för en bil vardera som sitter ihop med ett praktiskt förråd. Det finns en stor terrass runt huset där du kan följa solens strålar under dagen samt en trevlig paviljong. Huset fördelas med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum med en dubbel altandörr ut mot terrassen. Utöver det finns på nederplan huvudentré, groventré med tvättstuga, badrum med dusch och ett sovrum/kontor. Övervåningen bjuder på fantastiskt sjöutsikt och det finns tre sovrum samt ytterligare ett allrum perfekt för barnen. Vidare även ett stort badrum med både badkar och dusch. Båda badrummen är väl tilltagna, smakfullt helkaklade och har mycket uppskattat golvvärme. Köket som är husets samlingspunkt är klassiskt och tidlöst där samtliga vitvaror är från Miele. I huset ligger genomgående parkettgolv, samtliga fönsterbrädor är i marmor och alla väggar är målade eller tapetserade i jordnära och harmoniska färger. Huset är energisnålt, värms upp med frånluftsvärmepump och har energiklass B. Önskar du att montera kamin är det redan förberett där tilluft i plattan är framdraget.

På tomten finns pallkragar för odling, rabarber, vinbärsbuskar och häckar har planterats för att avskilja. En gungställning finns uppställd och det finns såklart yta för en studsmatta. Uppfarten är asfalterad och till entrén är det en prydlig stenläggning. Tillsammans med några grannar har det köpts in en snöslunga som brukas gemensamt för vardera uppfart. Fastigheten har allt för bekvämlighet och för att kunna maximera kvalitetstiden i vardagen.

I Dvärsätt bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Ca 17 km från Östersund och 5 km från Krokom ligger Sandnäset. Det finns bra bussförbindelser till Östersund och även bra cykelvägar. För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid. Bara några minuter bort ligger Dvärsätts båtvarv för den som vill ha egen båt att ta ut på sjön. I anslutning till området finns även golfbana för den som vill gå en runda utan att ens behöva starta bilen.

Varmt välkomna på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lia Björk

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2423365
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planritning
  • Planritning
  • Planritning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.