Såld

Samuel Permans Gata 24A, Karlslund

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
52 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 632 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1947

Ljus och trevlig tvåa med högt i tak.

Här bor ni med bästa tänkbara läge i Karlslund.

Välplanerad tvåa med högt i tak, ljusa ytskikt och stort ljusinsläpp. Stor och rymlig hall med bra plats för öppen avhängning eller i den intilliggande klädkammaren som tillika är ett praktiskt mindre arbets-krypin. I vardagsrummet är det vackra mönstrade parkettgolvet från byggåret bevarat. Rummet har plats för soffa och tv-möbel, även ett matsalsbord om man vill det. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger i söderläge och mot härlig grönskande innergård om sommaren, här kan man njuta av solens strålar från morgon till kväll. Sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns tre inbyggda garderober. Kök med bra förvaring i skåp och lådor och med stora arbetsytor. Det stora fönstret ger stort ljusinsläpp över kök och den mysiga matplatsen. Halvkaklat badrum som går i vitt med en blå våtrumsmatta på golvet.

Lägenheten har två förrådsutrymmen, ett i källaren och ett på vinden. Det finns även ett hobbyrum/vallarum samt två tvättstugor varav den ena ligger i samma trappuppgång. Här har man också tillgång till den gemensamma bastun.

Här är lätt att trivas med bara några minuters promenad ner till stadskärnan och med närhet till mataffär, längd- och motionsspår.

Välkomna att anmäla er till visning!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.