Såld

Risslersgatan 8, Frösön

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
87.6 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
3 623 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1961

4:a på Frösön - Med nytt kök och öppen planlösning!

Välkommen till denna ljusa och modernt renoverade gavellägenhet på bekvämt gång- och cykelavstånd in till stan! Hela bostaden har ljusa ytskikt och ett vackert oljat parkettgolv som flyter över en härligt stor yta utan onödiga trösklar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett mycket ljust och luftigt intryck i hela lägenheten.

Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för soffmöbler och ett större matbord med plats för många gäster. Tre stora fönster samt en glasad balkongdörr i ger ett generöst ljusinsläpp och tack vare gavelläget har vardagsrummet ytterligare ett fönster mot öster vilket gör stor skillnad vad gäller ljuset och trivsamheten i lägenheten. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen med förmiddagssol och viss sjöglimt över Storsjön.

Det smakfulla köket från 2009 går helt i vitt och rostfritt och har praktiska och dekorativa inslag såsom vitrinluckor i glas, inbyggd vinhylla och rundade hörn med plats för kokböcker. Här finns allt för den moderne kocken, givetvis i blänkande rostfritt: Induktionshäll, inbyggd micro och ugn samt integrerade kyl, frys och diskmaskin. Spotlights i vitrinskåp och under skåpen ger ett trivsamt sken i köket under kvällstid. En köksö med bardisk fungerar som avskiljare mot vardagsrummet vilket skapar en härlig känsla av rymd och öppenhet i lägenheten.

Lägenheten har tre praktiska sovrum, samtliga med fönster mot den lugna innergården. Det största sovrummet har en hel garderobsvägg med modernt praktiskt förvaringssystem som rymmer allt från jeans till högklackat.

Badrummet renoverades 2002 och är ljust och fräscht med vitt kakel och sandfärgat klinker. Ett badkar på ben gör det dessutom lättstädat.

På den populära innergården finns en större gräsmatta som passar utmärkt för fotboll eller småttingar med spring i benen. Här finns också en lekplats med gungor och sandlåda. Sommartid finns här även trädgårdsmöbler och grill. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Ljust och smakfullt kök

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.