Såld

Risslersgatan 21 B, Frösön

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
72.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 650 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1961

Ljus trerummaren med stor potential.

Välkomna till denna ljusa trerummare med hörnläge och bottenplan. Belägen med mycket fördelaktigt läge på Frösön. Härifrån nås Östersunds stadskärna på bekvämt gång och cykelavstånd.

Lägenheten är mycket välplanerad där sovrummen och badrum ligger i anslutning till varandra från hallen som har en inbyggd garderob som erbjuder praktisk förvaring. Köket har stor potential med utrymme för matplats vid fönster och här finns även möjlighet att i det anslutande vardagsrummet placera en större matsalsmöbel. Vardagsrummet är mycket rymligt och erbjuder med sitt hörnläge ett generöst ljusinsläpp via stora fönster. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med härlig utsikt över omgivningarna och bra läge i sydväst där solen värmer från vår till höst. På innergården finns en gräsmatta som passar utmärkt för fotboll eller småttingar med spring i benen. Här finns även en lekplats med lekstuga och sandlåda. Sommartid finns här trädgårdsmöbler och grill.

I Brf Fritzhem bor du i en välskött förening med god ekonomi, låg månadsavgift och fin sammanhållning.

På Hornsberg bor du med ett bra läge på Frösön, men endast ett par kilometer från centrum dit du når enkelt med buss eller via cykel och gångbron. Centrala Frösön erbjuder även det mesta du kan tänkas behöva såsom mataffär, café, restaurang, frisör och skolor. Närhet till slalombacke men också fina strövområden/skidspår på Frösöberget.

Välkommen att anmäla er till visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.