Såld

Ringvägen 23 B, Centralt

Slutpris
925 000 kr
Boarea
76.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 637 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1958

Fräscht centralt i stan!

Välkommen till en härlig trea i mycket gott skick med fräscha ytskikt och trevlig balkong med sol från förmiddag till sen kväll. Ett stenkast från lägenheten hittar ni café, universitet, gym och till centrum är det gångavstånd.

När du stiger in genom dörren välkomnas du av en ljus hall med hatthylla och förvaring i en inbyggd garderob. Dörren är nyligen bytt till en säkerhetsdörr vilket bidrar till trygghet och tystnad. Köket är ljust och fräscht med gott om förvaring, arbetsytor och en matplats som enkelt rymmer 6 personer. Vid matplatsen har det på väggen satts upp en läcker fondtapet som går i turkost med ett diskret mönster.

Badrummet är uppdelat i två sektioner där den större delen är helkaklad och utrustad med badkar. Här finns även en egen tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Om man istället vill nyttja föreningens tvättstuga finns den lättillgänglig i källaren i samma trapphus.

Det trivsamma vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Kulörerna är diskreta och på golvet ligger en vacker Årstaparkett. Här ifrån nås balkongen med förmiddagssol som passar för en utomhus frukost om sommaren.

Det första sovrummet är stort och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. En stor garderobsvägg om 5 garderober erbjuder gott om förvaring och fönstret vetter mot den lugna innergården. Det andra sovrummet är mindre men trots det väl tilltaget så att man kan ha en dubbelsäng även här. Strax utanför sovrummet finns en rymlig klädkammare som sväljer en hel del och i sovrummet finns en fristående stor vit garderob som ingår. Till lägenheten hör ett förråd som ligger på endast ½ trappa upp från bostaden vilket gör den välanvänd även för varadagssaker.

Hela lägenheten känns väl genomtänkt med gedigna materialval och stor trivselfaktor. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening med god ekonomi där till och med hushållselen ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder gemensamhetsutrymmen så som en samlingslokal, övernattningsrum, bastu med relaxavdelning, träningslokal, bakstuga och ett charmigt lusthus på innergården.

Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Planlösning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.