Såld

Ringvägen 18K, Centralt

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
79.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 139 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977

3:A CENTRALT - Renoverat kök och badrum!

Välkommen till Ringvägen 18 K! Här bor du i en populär och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till butiker, dagis och parkområden.

Innanför den egna entrén välkomnas man av en ljus hall med plats för barnvagn. Trappan klädd i snygg grå laminat med ledstång i trä leder upp till en riktigt trevlig lägenhet!

Samtliga väggar i lägenheten är vitmålade vilket ger ett mycket ljust, luftigt och modernt intryck. Det rymliga vardagsrummet har snygg ekparkett på golvet och utgång till den stora trivsamma balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Här sitter man gärna i goda vänners lag och njuter av sommaren!

Det smakfullt inredda köket med sina luckor i björk, rostfria vitvaror och spotlights inspirerar till både matlagning och umgänge. Matplatsen vid fönstret har gott om plats för fem hungriga och en kock.

Sovrummet som ligger innanför vardagsrummet är ett härligt ljust rum med gott om plats för en dubbelsäng, två sängbord och en byrå. Via en dörr från sovrummet nås den mycket praktiska klädkammaren/kontoret.

Sovrummet mot entrésidan är liksom övriga lägenheten ljust och fräscht. Lagom stort som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrummet renoverades 2005 och är smakfullt helkaklat i neutrala färger med golvvärme och infällda spotlights med dimmerfunktion vilket ger ett mycket behagligt ljus. Här finns badkar och egen tvättmaskin.

Populär och trivsam förening. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler. Den stora lekplatsen mitt i området är ett populärt tillhåll för småttingar. Här trivs människor i alla åldrar!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Ringvägen 18K!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.